Erhvervsministeriet

Troels Lund: Beklagelig fejl i samråd om realkredit

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har i dag oplyst Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg om, at han i et samråd i går har oplyst en forkert tidsperiode.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

"På samrådet i går om realkredit og bidragssatser oplyste jeg, at væksten i udlån og provisioner fra 2007-2014 hver er steget med cirka 50 pct. Jeg er nu blevet oplyst om, at Erhvervs- og Vækstministeriet har begået en fejl, idet beregningen dækker væksten i provisioner og udlån i perioden 2005-2014. Hvis man ser på perioden 2007-2014 steg udlånet med cirka 30 pct. mens væksten i provisioner steg med cirka 50 pct. Jeg har overfor Folketinget meget beklaget denne fejl."

Yderligere kontakt via pressechef Kim Bove, kkb@evm.dk tlf.: 91 33 70 15. 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum