PDH Music

Troels Gustavsen (tidl. NOAH) annoncerer efterårskoncerter 2022

Del

Til efteråret kan du opleve Troels Gustavsens nærværende og stemningsfulde koncerter, når han sammen med sine faste musikere besøger nogle af landets kirker. Med højt til loftet, leveres sangene akustisk.   

Med en perlerække af storstreamende radiohits i bagagen, er sanger og sangskriveren garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde med sin velkendte, ærlige nordisk tone. 

Siden gennembrudssinglen ’Alt Er Forbi’ i 2012 har han markeret sig med hits som ’Over Byen’ og ’Det’ Okay’, hvor flere har modtaget dobbeltplatin. Med sit seneste album ’Det Sådan Mit Hjerte Ser Ud’, der udkom i september 2021, har sangeren endnu engang markeret sig markant på radio med hit-singlerne ’Knuste Hjerter’, ’Giv Mig Tid’ og ’Lykkelig Fortabt’. Tidligere på året optrådte Troels med sin nye julesang ’Tænd Et Lys’, blandt nogle af Danmarks største artister til støttekoncerten for Ukraine foran en fyldt Rådhuspladsen i København.

Alle sangene og mange flere kan du opleve når Troels drager ud med sine intimkoncerter til efteråret 2022. 

Billetsalget er i gang nu HER

Tourplan:

14.10 KULTURIUM. Ishøj.

25.11 PRÆSTEVANG KIRKE. Hillerød.

26.11 SCT PAULS KIRKE. Århus.

30.11 VOR FRELSERS KIRKE. København.

01.12 SKT. NICOLAI KIRKE. Nakskov.

02.12 BRÆNDKJÆRKIRKEN. Kolding.

09.12 FREDENS KIRKE. Odense. (Få billetter tilbage)

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

De Magiske Sange – Før og NU: Nyt album fra koncertaktuelle Halberg & Friends udkommer i dag16.9.2022 08:00:00 CEST | Nyhed

De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd er de sidste 8 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. Fra efteråret 2022 drager de igen landet rundt med et håndplukket udvalg af de bedste sange fra de sidste 40 år - som man bl.a. kender fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen – nu også krydret med en række dugfriske, nyskrevne Halberg & Friends sange. Og som altid med Halbergs melodiske og sprudlende guitar i front.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum