Ishøj Kommune

Troels Gustavsen giver koncert i Ishøj

Del

I efteråret besøger Troels Gustavsen nogle af landets spillesteder med nærværende og stemningsfulde koncerter. Der er højt til loftet, og sangene leveres akustisk. Du kan være med den 14. oktober kl. 20 i Kulturium Musikteater i Ishøj

Med en perlerække af storstreamende radiohits i bagagen er Troels Gustavsen (tidligere NOAH) garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde med sin velkendte og ærlige nordiske tone.

Siden gennembrudssinglen ’Alt er forbi’ i 2012 har han markeret sig med flere dobbeltplatinvindende-hits som ’Over byen’ og ’Det’ okay’.

Med sit seneste album ’Det’ sådan mit hjerte ser ud’ fra september 2021 markerede Troels Gustavsen sig igen på radio med hit-singlerne ’Knuste hjerter’, ’Giv mig tid’ og ’Lykkelig fortabt’.

Troels kunne også opleves blandt de optrædende til støttekoncerten for Ukraine foran en fyldt Rådhuspladsen i København.

Nyd en aften med livemusik

Alle disse sange og mange flere kan du opleve live, når Troels drager ud på turné med sine intimkoncerter. Kulturium Musikteater er med på koncertlisten, så nu er der igen mulighed for en god kulturoplevelse i lokalområdet.

Billet koster 195 kr. og kan købes på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum