PDH Music

Troels Gustavsen annoncerer forårsturné 2022

Del

Troels Gustavsen annoncerer forårsturné 2022


Billetsalget starter på fredag 12. november kl. 10.00 via spillestedernes respektive platforme samt på http://gig.to/troelsgustavsen

30.03 VANDEL EFTERSKOLE. Vandel
31.03 FOLKETS HUS I STRUER. Struer
01.04 HORSENS NY TEATER. Horsens
02.04 MUSIKKENS HUS - INTIMSALEN. Aalborg
07.04 RINGSTED KONGRESCENTER. Ringsted
09.04 TAPPERIET. Køge
15.04 POSTEN. Odense
22.04 BREMEN TEATER. København
23.04 VERSHUSET. Næstved
27.04 TOBAKKEN. Esbjerg
28.04 PALETTEN. Viborg
29.04 RYTMISK SAL, MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus
30.04 VIFTEN. Rødovre
06.05 ROTATIONEN, HOLBÆK. Holbæk
07.05 STARS. Vordingborg

Det Sådan Mit Hjerte Ser Ud


Troels Gustavsen har den seneste tid været igennem en skelsættende forandring i sin karriere.

Sangeren, der allerede har en perlerække af storstreamende hits i baggagen, har brugt det sidste halvandet års stilhed og isolation til at gøre alvor af de ting, som havde været på vej i årevis. Han har droppet kunstnernavnet NOAH og udgiver nu musik som sig selv. Som Troels Gustavsen.

”I starten af Januar 2020 gik jeg i studiet for at skrive en sang. Forud for det havde der været en lang periode, hvor jeg ikke kunne skrive, og jeg var for første gang i meget lang tid nået til et sted, hvor jeg ikke længere havde nogen forventninger til mig selv. Der skete et eller andet, da jeg slap kontrollen og koblede hovedet fra. Uden, at tænke på, hvad andre synes, eller hvorvidt det ville fungere på radio eller ej – og der skete noget for mig, som jeg ikke havde oplevet i rigtig mange år – nemlig følelsen af, at jeg gjorde det for min egen skyld. Et døgn senere stod jeg med tre sange og det var en kæmpe forløsning og øjenåbner for mig, og jeg blev klar over, at jeg var nødt til at gøFor at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.re en masse ting anderledes fremover.”

Troels kom ind i musikbranchen som 17-årig, hvor drømmen var at lave musik og skrive sange.
”Som 17-årig kender man ikke sig selv godt nok til at vide, hvad man vil. Jeg blev kastet ind i en drømmeverden, fordi for mig var drømmen at lave musik. Pludselig stod jeg med en mikrofon i hånden. Jeg skrev, sang og spillede uden nogen bevidsthed om andet end at det skulle lyde godt. Jeg husker, at jeg blev ret forbavset over, at der fandtes såkaldte hit-skabeloner og former som skulle øge chancen for at komme på radio. Hvor jeg i mit unge, naive sind troede det kun handlede om at skrive gode sange, fandt jeg ud af at der lå mere bag, end som så.”

Senere blev den nu 34-årige musiker en del af duoen NOAH som blandt andet hittede med sange som ’Før Vi Falder’, ’Alt Er Forbi’ og ’Over Byen’. Da duoen gik i opløsning, fortsatte Troels under kunstnernavnet NOAH, men følte ikke at navnet passede til den musik, han efterfølgende gerne ville udgive. Musikken er blevet mere personlig, og derfor var det for Troels det eneste rigtige, at det udkom under hans eget navn.

”Ovenpå pandemien fik vi allesammen givet en masse tid – og jeg tror tiden generelt set har gjort mange af os klogere på os selv og den verden vi befinder os i. Mange af de ting som jeg har følt længe, stod pludselig lysende klare. Autopiloten var slået til og jeg kørte derudaf på samme måde, som jeg altid har gjort, uden at stoppe op og mærke efter om det var det rigtige for mig. Min oplevelse i studiet den dag, hvor jeg så mig selv udefra sidde som den knægt på 17 år der startede det hele, uden at tænke – men bare gøre det jeg gør – fra hjertet ud. Ham knægten er jeg nødt til at finde tilbage til – for det er der meningen er”

Med en perlerække af hits og 17 års erfaring i rygsækken har Troels fundet en nerve af nostalgi, som for ham har været skelsættende, og som også danner fundamentet for hans kommende album ’Det’ Sådan Mit Hjerte Ser Ud’. Sangskrivningsprocessen var mere som førhen, hvor han kun fokuserede på musikken og ikke alt omkring den:
”Jeg skriver for min egen skyld, og jeg skriver musik, fordi det er min måde at tale følelser på og komme ud med nogle ting, som betyder noget for mig”.

For en succesfuld artist er det sjældne og modige navneskift et stort spring men har allerede kunnet betale sig for den 34-årige musiker. Under eget navn udgav Troels Gustavsen sidste år singlen ’Knuste Hjerter’. I år har han udgivet singlerne ’Lykkelig Fortabt’ og ’Giv Mig Tid’ – nogle af de mest ærlige sange den danske musiker til dato har skrevet.

"For tiden skriver jeg vel de bedste sange i mange år, måske nogensinde."

Albummet ’Det Sådan Mit Hjerte Ser Ud’ udkom 24. september 2021

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.Giv Mig Tid

Billeder

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

Kira and the Kindred Spirits genoplives i anledning af 20 års jubilæum for debut!29.11.2021 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Kira & The Kindred Spirits - 20-års jubilæum - RUST, 2. Juni 2022 Kira and the Kindred Spirits genoplives i anledning af 20 års jubilæum for debut! "Vi spillede vores debut koncert på Rust tilbage i 2002, kort tid efter Happiness saves lives blev sendt på gaden. Det var en stor aften, hvor alt var på spil for vores dugfriske orkester. Derfor bliver det særligt nostalgisk for os at vende tilbage til Rust med en fejring af 20 året for vores debutplade, som opvarmning til vores jubilæumsturné". I anledning af 20 året for Kira and the Kindred Spirits debut plade “Happiness saves lives”, har bandet besluttet sig for at samles igen og tage på landevejen og gamle fans kan glæde sig til at høre de bedste sange fra ovennævnte plade, samt de 2 øvrige udgivelser bandet nåede at lave inden de gik hver til sit i 2007. Kira and the kindred spirits nåede at spille over 450 koncerter i ind og udland i de 6 år bandet var aktive og var kendt som et af de stærkeste live bands i DK i deres tid og høstede

Dizzy Mizz Lizzy - Arenatour til april 202226.11.2021 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

DIZZY MIZZ LIZZY /// ARENATOUR APRIL 2022 SPECIAL GUEST: PSYCHED UP JANIS / SUPPORT: BERSÆRK 1. april: Næstved, Arena Næstved 2. april: Aalborg Kongres & Kultur Center 9. april: Aarhus, Ceres Arena 15. april: Odense, Jyske Bank Arena 16. april: København, Royal Arena Da DIZZY MIZZ LIZZY i september 2019 annoncerede fem arenakoncerter i nogle af Danmarks største byer, i anledning af deres kommende fjerde album, der på det tidspunkt endnu var uden titel, havde rocktrioen ikke drømt om at de fem koncerter først ville ende med at blive spillet når albummet der blev døbt ”Alter Echo” var fyldt to år!? Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen knoklede i starten af 2020 for at færdiggøre albummet, så de kunne komme ud og præsentere det live! Det noget tungere og mørkere album end tidligere, med færre, men længere numre så dagens lys lige inden verden gik ind i en mindst lige så mørk tid. Spol tiden frem til november måned 2020, hvor vi langsomt turde kigge fremad, havde nedluknin

I næste uge starter Nickals Bendtner og Rune Skyums talktour ”Gamle Regnskaber og Nye Kapitler”.10.11.2021 16:00:00 CET | Pressemeddelelse

I næste uge starter Nickals Bendtner og Rune Skyums talktour ”Gamle Regnskaber og Nye Kapitler”. Første show afholdes i DR Koncerthusets koncertsal 16. november. Hvis I ønsker at lave omtale eller anmelde showet, skriv da til jl@pdh.dk NICKLAS BENDTNER – GAMLE REGNSKABER & NYE KAPITLER TALK MED FORFATTER RUNE SKYUM-NIELSEN Oplev Nicklas Bendtner – Gamle Regnskaber & Nye Kapitler her: DR Koncerthuset, Koncertsalen, København, tirsdag 16. november 2021 Musikkens Hus, Aalborg, onsdag 17. november 2021 Odeon, Odense, søndag 21. november 2021 Musikhuset Aarhus, Aarhus, tirsdag 30. november 2021 Billetpriser: Fra 250 kr. til 350 kr. + gebyr. Da Nicklas Bendtner i november sidste år skød sin selvbiografi af sted, skabte det overskrifter kloden rundt. Hjemme i Danmark blev 'Begge sider’ ikke bare en af årtiets mest omtalte bestsellere. Den blev også hyldet for at gå selvkritisk, brancheafslørende og underholdende til værks. Siden hen er fodboldspillerens historie blevet solgt til udgivelse på

BAAL tager på "The Quiet Session" turné til april5.11.2021 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

BAAL – THE QUIET SESSION Feat. LiveStrings Baal har de seneste 25 år skabt sig et ry som et af landets bedste livebands med højenergisk rockmusik båret frem af den gode melodi og frontmand Bjørn Fjæstads uforlignelige vokal. Men Baal har også gennem årene dyrket et gennemsigtigt, afdæmpet og mere håndholdt udtryk – oftest brugt flittigt i forbindelse med bandets mange teater-kompositioner og med små afstikkere på bandets egne albums gennem årene. Lysten til at gå linen ud i dette lydunivers er blevet større med tiden og derfor tog bandet i studiet med den fantastiske strygekvartet LiveStrings for at indspille nyt materiale og genindspille nogle af de smukkeste sange fra de sidste 25 år i et nøgent, ærligt og mere akustisk univers med fokus på det allermest væsentlige: Melodien og den smukke vokal. “The Quiet Session” er på mange måder en modpol til bandets tidligere udgivelser. Det er et modent band i en mere neddæmpet, eftertænksom udgave – indspillet live & umiddelbart – iklædt Chris

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum