Trend Lines A/S ruster sig til vækst

Del

Trend Lines A/S udvider ejerkredsen og får tilført yderligere kapital fra eksisterende og nye ejere, så virksomheden kan indfri sit vækstpotentiale.

Trend Lines A/S, der producerer eksklusive, håndlavede snedkerkøkkener, har udvidet ejerkredsen med Friis Group A/S.
Trend Lines A/S, der producerer eksklusive, håndlavede snedkerkøkkener, har udvidet ejerkredsen med Friis Group A/S.

Der står vækst i kalenderen hos Trend Lines A/S, som producerer eksklusive og håndlavede snedkerkøkkener. I 2016 landede virksomheden fra Gedsted en omsætning, der var næsten 20 procent højere end året før, og i 2017 forventer ledelsen at lægge yderligere 50 procents vækst oveni. Men at vokse så meget kræver investeringer, og derfor er ejerkredsen blevet udvidet med Friis Group A/S, som pr. 10. marts har tilført kapital og nu ejer 49 procent af aktierne i Trend Lines.

Friis Group A/S tegnes af Carsten Friis, der har en del erfaring med virksomheder, som arbejder med udstyr til boliger, blandt andet via ejerskab af Norvi-Group, Nordic Form og Dansani A/S, der leverer dansk designede badeværelser til kunder i hele Nordeuropa.

Strategisk samarbejde

- Vi er rigtig glade for at have fået Carsten Friis ind i ejerkredsen. Vi har netop søgt en investor, som ikke bare kom med en pose penge, men som også kunne levere på det strategiske niveau og bidrage med kompetencer, der kan være med til at udvikle Trend Lines. Det har vi til fulde fundet, siger bestyrelsesformand Asbjørn Berge og fortsætter:

- Vi har jo rigtig godt fat i markedet, når det gælder byggeprojekter. I 2017 forventer vi at levere et stigende antal køkkener til eksklusive boligbyggerier i større byer, og når vi kigger ind i de kommende år, bugner ordrebogen allerede. Der ligger altså et virkelig solidt vækstpotentiale her, men at indfri det fuldt ud kræver, at vi får optimeret vores logistik og vores interne processer, og her har Friis Group en stor erfaring, som vi vil kunne udnytte.

Stort potentiale

Den nye medejer i Trend Lines, Carsten Friis, ser frem til at bidrage til virksomhedens udvikling:

- Trend Køkken henvender sig til et kundesegment, som vi forventer vil vokse sig større i de kommende år. Når det gælder boligindretning, er tendensen, at nogle af kunderne forlader det midterste segment for at søge enten mod lavprissegmentet eller mod det eksklusive, det skræddersyede og personlige. Den udvikling vil jeg rigtig gerne bidrage til, at Trend Lines får mest muligt ud af.

Fremtiden ligger i Himmerland

Når den nye medejer nu har flere virksomheder inden for boligindretning i porteføljen, er det en nærliggende tanke, at fremtiden kunne byde på en sammenlægning af nogle af disse virksomheder. Men det scenarie afviser Carsten Friis.

- Trend Lines er en virksomhed med en stærk kultur for godt håndværk. Det er en kultur, der er uløseligt forbundet med lokalområdet, som gennem mange år har leveret dygtige og loyale medarbejdere til virksomheden. Sådan noget får man ikke noget godt ud af at flytte. Min ambition er at medvirke til at forløse potentialet og skabe vækst hos Trend Lines, og forhåbentlig bliver der tale om så stærk en vækst, at der skal investeres yderligere, fastslår Carsten Friis.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst:

Bestyrelsesformand Asbjørn Berge
Trend Lines A/S

Telefon: 40734465
e-mail: asbjoern@berge1.dk

Billeder

Trend Lines A/S, der producerer eksklusive, håndlavede snedkerkøkkener, har udvidet ejerkredsen med Friis Group A/S.
Trend Lines A/S, der producerer eksklusive, håndlavede snedkerkøkkener, har udvidet ejerkredsen med Friis Group A/S.
Download

Information om Trend Lines A/S

Trend Lines A/S
Trend Lines A/S
Vesterbro 19
9631 Gedsted

9864 5115http://trendlines.dk

Om Trend Lines A/S
Trend Lines A/S blev etableret i 1970 af Hardy Mortensen i den vesthimmerlandske landsby Trend. Drømmen var at skabe æstetisk hverdagsarkitektur, hvor selv den mindste detalje kan tilpasses kundens ønsker og boligindretning. Dyvler, fingertapning, fer og not er stadig en del af hverdagen på snedkeriet, der i dag beskæftiger 30 medarbejdere, som i mellemtiden er flyttet 20 kilometer sydpå til Gedsted.

Læs mere på www.trendlines.dk

 

 

Om Friis Group A/S
Friis Group A/S er specialiseret i udvikling af virksomheder, der arbejder med udstyr til boliger, og har blandt andet investeringer i Norvi-Group A/S, NordicForm og Dansani A/S. Friis Group A/S tegnes af Carsten Friis, der også sidder som administrerende direktør hos Dansani A/S.

 

Følg pressemeddelelser fra Trend Lines A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.