DI Roskilde Køge Bugt

Tre stærke profiler til bestyrelsen for DI Roskilde/Køge Bugt

Del

Mikkel Friis-Holm, adm. direktør i Friis-Holm Chokolade, Martin Vestergaard, direktør i Power Stow A/S og Jeanet Løgsted, adm. direktør i Citoxlab Scantox A/S, er valgt til bestyrelsen for DI Roskilde/Køge Bugt. Det skete på foreningens generalforsamling, der blev holdt på Comwell Køge Strand.

Direktør Carsten K. Jensen fra CKJ Steel A/S blev genvalgt som formand. Produktionsdirektør Christian Midé-Andersen fra F. Junckers Industrier A/S og Supply Chain Director Keld G. Nielsen fra Stryhns fortsætter begge som næstformænd.

- De tre nye medlemmer af bestyrelsen brænder for at skabe gode lokale vilkår for virksomhederne. Jeg ser frem til samarbejdet og til at udbrede kendskabet til arbejdet i regionalforeningen, siger Carsten K. Jensen.

Formanden vil bygge videre på de positive takter, som erhvervslivet i DI Roskilde/Køge Bugt oplever i de her år. Det kræver et tæt samarbejde med både kommuner og uddannelsesinstitutioner.

- Siden 2015 har virksomhederne her i området skabt mere end 5.000 nye private arbejdspladser og har rundet 50.000 i alt. Det er meget positivt. Men hvis den udvikling skal fortsætte, kræver det, at virksomhederne kan blive ved med at ansætte de medarbejdere, de har brug for, siger Carsten K. Jensen.

- Den vigtigste opgave for min bestyrelse er derfor at styrke det lokale samarbejde mellem virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner, så vi blandt andet kan sikre flere praktikpladser til fremtidens faglærte unge og bedre lokal infrastruktur for erhvervslivet, siger han.

Bestyrelsen for DI Roskilde/Køge Bugt ser sådan ud:

  • Adm. direktør Carsten K. Jensen, CKJ Steel A/S, formand
  • Produktionsdirektør Christian Midé-Andersen, F. Junckers Industrier A/S, næstformand
  • Supply Chain direktør Keld G. Nielsen, Stryhns A/S, næstformand
  • Adm. direktør Pia Larsen, MJ Service A/S
  • Fabriksdirektør Jørn O. Stryger, CP Kelco ApS
  • Direktør Niels Hermansen, dnp denmark A/S
  • Group CEO Thomas Krøyer, LEMAN A/S
  • Adm. direktør Jeanet Løgsted, CiToxLAB Scantox A/S
  • Adm. direktør Mikkel Friis-Holm, Friis-Holm Chokolade A/S
  • Direktør Martin Vestergaard, Power Stow A/S

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Claus Kaae-Nielsen på clkn@di.dk eller 2332 6829

Billeder

Information om DI Roskilde Køge Bugt

DI Roskilde Køge Bugt
DI Roskilde Køge BugtFor yderligere information om DI Roskilde/Køge Bugt:

Chefkonsulent Jes Lerche Ratzer
Mail: kaa@di.dk
Tlf. 3377 4518
Mobil: 2674 2891

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Styrket dialog har skabt et bedre erhvervsklima3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Dialogen mellem virksomhederne og de kommunale politikere og embedsmænd er styrket. Og kommunerne er blevet bedre til at formidle væsentlig information til virksomhederne, viser Dansk Industris årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima. Formanden for DI Roskilde/Køge Bugt, Carsten K. Jensen, er overordnet tilfreds med resultatet af undersøgelsen. Han mener, at alle kommuner i området gør en indsats for at forbedre deres service over for virksomhederne. - Selv om tre ud af fem kommuner er gået tilbage i årets undersøgelse, føler vi fortsat, at de fem kommuner gør rigtigt meget for at tilgodese virksomhedernes vilkår i det daglige arbejde, siger Carsten K. Jensen. I de fem kommuner i DI Roskilde/Køge Bugts område findes de mest tilfredse virksomheder i Greve, Solrød og Køge. Solrød Kommune er gået frem og ligger nu nummer 41 på listen over de 93 kommuner, der deltager i undersøgelsen. Greve er gået seks pladser tilbage til en plads som nummer 38. Køge Kommune er gået 15 pladser til

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum