Danske Spil A/S

Tre Oddset-spillere scorer store gevinster på dansk golfsensation

Del

En mand fra Odense havde sat 150 kroner på, at Nicolai Højgaard ville gentage tvillingebrorens triumf fra ugen før.

Det var formentlig ikke kun 20-årige Nicolai Højgaard, der jublede, da det sidste put blev sænket i Italian Open i Rom i går.

En trio fra Odense, København og Lemvig har formentlig også kastet armene i vejret over den danske golfspillers første sejr på European Tour.

For de havde alle spillet på, at Nicolai Højgaard ville gentage sin tvillingebror, Rasmus Højgaards, European Tour-sejr i Schweiz fra forrige weekend.

Det var der formentlig ikke mange andre end de tre Oddset-spillere, der havde regnet med. Slet ikke Danske Spil, der gav odds 400 på en sejr til Nicolai Højgaard.

- Jeg skal ikke kunne sige, at det aldrig er sket før, men jeg kan ikke huske, at vi nogensinde har haft odds 400 på en golfspiller, og at det er gået hjem, fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil og har været det i 23 år.

- Men det er også første gang, at et brødrepar vinder på European Tour inden for en uge, siger han.

Med sejren i Italian Open følger 3,7 millioner kroner til Nicolai Højgaard og en garanti for at være med på European Tour de næste to år.

Helt så stor blev gevinsten ikke for nogen af de tre Oddset-spillere, men en mand fra Odense satsede 150 kr. og inkasserede dermed 60.000 kr. på den danske golfsejr. En person fra Lemvig satsede 100 kr. og vandt 40.000 kr., mens den sidste vinder kommer fra København og vandt 6.000 kr.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum