Danske Spil A/S

Tre nye millionærer hos Danske Spil i weekenden – Lotto puljen vokser til 10 millioner

Del

I den forgangne uge var der igen en række danskere, der var heldige med tallene. Selvom ingen danskere vandt førstepræmier i lotterierne, skulle der alligevel udnævnes tre nye millionærer. Blandt andet skulle der sendes mere end 5 mio. kr. til en heldig fynbo.

Det er ikke nødvendigt at vinde førstepræmien for at blive millionær hos Danske Spil. Det har tre danskere måttet sande, eftersom der er over en million på vej til deres respektive kistebunde efter weekendens trækninger.

Der var ingen vinder af førstepræmien i fredagens Eurojackpot trækning, men der var to vindere af andenpræmien – og det kan være rigeligt til at kunne kalde sig millionær. Den ene andenpræmievinder var fra Danmark og modtager intet mindre end 5.388.857 kr.

Kunden havde spillet 4 rækker via sin mobil, og kommer fra det vestlige Fyn.

Altid garanterede millionærer i Lotto
Selvom der ikke var vindere af førstepræmievindere i lørdagens Lotto trækning, skulle der vanen tro findes to vindere af Millionærgarantien, da der hver lørdag aften bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede Lotto rækker.

Aftenens første, heldige vinder af 1.000.000 kroner havde købt en 5-ugers kupon (det var sidste spil på kuponen), og kommer fra Esbjerg Kommune.
Aftenens anden vinder af Millionærgarantien kommer fra Aarhus Kommune. Vedkommende havde købt 10 rækker via mobil, og vandt foruden Millionærgarantien også to ekstra gevinster på hver 60 kr. for at have fire rigtige. Det udløser en samlet gevinst på 1.000.120 kr.

På lørdag er der flotte 10 millioner i puljen, hvis de syv rigtige vindertal rammes.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne, men ønsker dem et stort tillykke og ser frem til at tale med dem.

 

Vindertal uge 30

Vindertal Eurojackpot, tirsdag:

1, 2, 7, 24, 25

Stjernetal Eurojackpot, tirsdag:

2, 5

Vindertal Eurojackpot, fredag:

14, 26, 29, 46, 50

Stjernetal Eurojackpot, fredag:

10, 11

Vindertal Lotto, lørdag:

2, 11, 17, 18, 25, 26, 31

Tillægstal Lotto, lørdag:

10

 

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver tirsdag og fredag aften. Maksimumpuljen er 750 mio. kr.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.
  • Den højeste, danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig spiller i Blåvand vandt 759.318.630 kr. 

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum