Danske Spil A/S

Tre nye danskere er blevet millionærer

Del

En spiller fra Helsingør kickstartede weekenden med gevinst i Eurojackpot.

Det var ikke kun på cykelbanen i Tokyo, der blev uddelt guld til danskerne i weekenden.

I løbet af de seneste tre dage har tre personer vundet guld i form af millioner fra Danske Spil.

Den første gevinst blev udløst i Eurojackpot i fredags, hvor førstepræmien desværre ikke blev udløst, men hvor hele ni europæere ramte seks rigtige tal plus et rigtigt stjernetal og dermed måtte dele andenpræmien. Den ene af dem kommer fra Danmark.

Den heldige dansker kommer fra Helsingør og spillede med fra danskespil.dk, hvor indsatsen på 160 kr. blev forvandlet til en gevinst på 2.005.755 skattefri kroner.

Men millionfesten stopper ikke her, for lørdag skulle der vanen tro trækkes nye tal i Lotto. Ej heller her gik førstepræmien, men så er det godt, at Danske Spil har Millionærgarantien, hvor der hver lørdag trækkes lod om 2 x 1 million kroner blandt alle spillede rækker.

I denne uge skal gevinsterne sendes to meget forskellige steder hen. Den ene heldige vinder af en million kroner kommer fra Nordjylland og købte sin magiske kupon hos Føtex i Hjørring. Den anden heldige vinders gevinst skal vi dog sende meget længere, for den blev nemlig vundet af PLUS-abonnent, der er bosat i udlandet, omme på den anden side af jorden.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Førstepræmierne gik altså ikke i denne omgang i hverken Eurojackpot eller Lotto, hvorfor puljerne stiger til henholdsvis 570 millioner kroner og 13 millioner kroner.

Vindertal Eurojackpot:
16, 19, 21, 29, 36

Stjernetal Eurojackpot:
1, 7

Vindertal Lotto:
1, 5, 7, 18, 22, 28

Tillægstal Lotto:
10

Eurojackpot:
- Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag aften.
- Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.
- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr.

Lotto:
- Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
- Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.
- Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum