DI Vestsjælland

Tre nye bestyrelsesmedlemmer i DI Vestsjællands bestyrelse

Del

Dansk Industris regionale forening DI Vestsjælland har fået tre nye medlemmer i bestyrelsen.

På generalforsamlingen tirsdag den 15. maj i DI Vestsjælland blev Thomas Hansen adm. direktør i Paul E. Danchell A/S, Jan Bybjerg Pedersen udviklings- og salgsdirektør i Schoeller-Plast-Enterprise A/S og Mogens Stampe CEO i Rüdiger Kongskilde Industries A/S valgt som nye bestyrelsesmedlemmer.

De afløser Managing Director Lars Wiggers Hyldgaard, Danapak Flexibles A/S, direktør Brian Rosendahl, F R Kemi ApS og tidligere direktør Per H. Møller fra Mølbro, som alle er trådt ud af bestyrelsen.

Vice President Steen Søgaard, H. Lundbeck A/S fortsætter som formand, mens regionsdirektør Laila Krytz, COWI A/S og adm. direktør Claus Schleiter, Flux A/S begge er genvalgt som næstformænd.

DI Vestsjællands bestyrelse ser nu sådan ud: 

  • Vice President Steen Søgaard, H. Lundbeck A/S (formand)
  • Regionsdirektør Laila Krytz, COWI A/S (næstformand)
  • Adm. direktør Claus Schleiter, Flux A/S (næstformand)
  • Fabrikschef Jesper Frandsen, Danish Crown A/S
  • Adm. direktør Thomas Hansen, Paul E. Danchell A/S
  • Partner Lars Hillebrand, Deloitte
  • Adm. direktør Morten Lassen, Viminco A/S
  • Adm. direktør Tina Klarskov Olesen, Nordisk Aluminat A/S
  • Udviklings- og salgsdirektør Jan Bybjerg Pedersen, Schoeller-Plast-Enterprise A/S
  • CEO Mogens Stampe Rüdiger, Kongskilde Industries A/S

Følg Dansk Industri på

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt:
Chefkonsulent i DI, Allan Munch Mortensen, amo@di.dk, tlf.: 3083 1077

Billeder

Information om DI Vestsjælland

DI Vestsjælland
DI VestsjællandFor yderligere information om DI Vestsjælland:

Chefkonsulent Allan Munch Mortensen
Mail: amo@di.dk
Tlf. 3377 3964
Mobil: 3083 1077

Sekretær Susanne Munk Jørgensen
Mail: sul@di.dk
Tlf. 3377 3924

Følg pressemeddelelser fra DI Vestsjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Vestsjælland

DI Vestsjælland: Ny Praktikpladspris går til Poul Johansen Maskiner A/S3.6.2019 13:05:46 CESTPressemeddelelse

Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle gør, hvad de kan, for at deres lærlinge skal trives i virksomheden. For eksempel bliver lærlingene på Poul Johansen Maskiner A/S taget godt imod og ligestilles med de andre medarbejdere på arbejdspladsen. Det ligger i DNA’et hos Poul Johansen Maskiner A/S at have mange lærlinge og prioritere ressourcer til tilrettelæggelse af deres uddannelsesforløb. Derfor modtager Poul Johansen Maskiner A/S DI Vestsjællands PraktikPladsPris 2019.

Sorø er fortsat den mest erhvervsvenlige kommune i Region Sjælland3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Til trods for, at det ikke lykkedes Sorø Kommune at holde sidste års flotte fremgang og en placering helt i toppen af DI’s undersøgelse Lokalt Erhvervsklima 2018, kan Sorø fortsat bryste sig af at være den mest erhvervsvenlige kommune i Region Sjælland. På hele Sjælland er det kun Høje-Taastrup, som har en bedre placering end Sorø i DI’s rangliste over kommunernes erhvervsvenlighed. Høje-Taastrup ligger på en 10. plads i DI-undersøgelsen, mens Sorø glider tilbage fra en sjette plads til en samlet 20. plads. Sorøs bedste delplacering er i kategorien ”Dialog og information med det lokale erhvervsliv”. Modsat få Sorø en lav placering i kategorien ”Brug af private leverandører”, der udtrykker, hvor åben kommunen er for at lade private leverandører byde på kommunale opgaver. - Selvom Sorø falder tilbage i årets DI-undersøgelse, vil jeg stadig karakterisere kommunens placering og indsats for erhvervslivet som tilfredsstillende. Dog skal politikerne og embedsmændene i Sorø være opmærksomme på

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum