DI Vestsjælland

Tre nye bestyrelsesmedlemmer i DI Vestsjællands bestyrelse

Del

Dansk Industris regionale forening DI Vestsjælland har fået tre nye medlemmer i bestyrelsen.

På generalforsamlingen tirsdag den 15. maj i DI Vestsjælland blev Thomas Hansen adm. direktør i Paul E. Danchell A/S, Jan Bybjerg Pedersen udviklings- og salgsdirektør i Schoeller-Plast-Enterprise A/S og Mogens Stampe CEO i Rüdiger Kongskilde Industries A/S valgt som nye bestyrelsesmedlemmer.

De afløser Managing Director Lars Wiggers Hyldgaard, Danapak Flexibles A/S, direktør Brian Rosendahl, F R Kemi ApS og tidligere direktør Per H. Møller fra Mølbro, som alle er trådt ud af bestyrelsen.

Vice President Steen Søgaard, H. Lundbeck A/S fortsætter som formand, mens regionsdirektør Laila Krytz, COWI A/S og adm. direktør Claus Schleiter, Flux A/S begge er genvalgt som næstformænd.

DI Vestsjællands bestyrelse ser nu sådan ud: 

  • Vice President Steen Søgaard, H. Lundbeck A/S (formand)
  • Regionsdirektør Laila Krytz, COWI A/S (næstformand)
  • Adm. direktør Claus Schleiter, Flux A/S (næstformand)
  • Fabrikschef Jesper Frandsen, Danish Crown A/S
  • Adm. direktør Thomas Hansen, Paul E. Danchell A/S
  • Partner Lars Hillebrand, Deloitte
  • Adm. direktør Morten Lassen, Viminco A/S
  • Adm. direktør Tina Klarskov Olesen, Nordisk Aluminat A/S
  • Udviklings- og salgsdirektør Jan Bybjerg Pedersen, Schoeller-Plast-Enterprise A/S
  • CEO Mogens Stampe Rüdiger, Kongskilde Industries A/S

Følg Dansk Industri på

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt:
Chefkonsulent i DI, Allan Munch Mortensen, amo@di.dk, tlf.: 3083 1077

Billeder

Information om DI Vestsjælland

DI Vestsjælland
DI VestsjællandFor yderligere information om DI Vestsjælland:

Chefkonsulent Allan Munch Mortensen
Mail: amo@di.dk
Tlf. 3377 3964
Mobil: 3083 1077

Sekretær Susanne Munk Jørgensen
Mail: sul@di.dk
Tlf. 3377 3924

Følg pressemeddelelser fra DI Vestsjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Vestsjælland

Kommuner får 45 forslag til corona-hjælp til Vestsjællands erhvervsliv4.5.2020 13:27:26 CESTPressemeddelelse

Coronakrisen har ramt Danmark og dansk erhvervsliv hårdt. Landets kommuner spiller en stor og vigtig rolle i at holde dampen oppe i Danmark, så hjulene kan køre rundt i dansk økonomi. I Vestsjælland er der iværksat en række initiativer, som hjælper virksomhederne og holder hånden under lokale arbejdspladser. Men der er brug for, at kommunerne samarbejder endnu mere med lokale virksomheder. Derfor lancerer Dansk Industri (DI) 45 konkrete anbefalinger til kommunerne, så vi kan hjælpe hinanden med at komme så helskindet som muligt ud af krisen. - I kampen mod coronavirus har de vestsjællandske kommuner gjort en vigtig forskel for tusindvis af virksomheder og arbejdspladser, der i de seneste uger har kæmpet for at holde hjulene kørende i dansk økonomi. Men samtidig har vi kurs mod den værste økonomiske krise i nyere tid, og det kalder på en helt særlig indsats og et endnu tættere samarbejde mellem de vestsjællandske kommuner og erhvervslivet, siger Steen Søgaard, senior vice president i Lu

DI Vestsjælland: Ny Praktikpladspris går til Poul Johansen Maskiner A/S3.6.2019 13:05:46 CESTPressemeddelelse

Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle gør, hvad de kan, for at deres lærlinge skal trives i virksomheden. For eksempel bliver lærlingene på Poul Johansen Maskiner A/S taget godt imod og ligestilles med de andre medarbejdere på arbejdspladsen. Det ligger i DNA’et hos Poul Johansen Maskiner A/S at have mange lærlinge og prioritere ressourcer til tilrettelæggelse af deres uddannelsesforløb. Derfor modtager Poul Johansen Maskiner A/S DI Vestsjællands PraktikPladsPris 2019.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum