Landdistrikternes Fællesråd

Tre landsbyer kæmper om at blive Årets Landsby

Del

Tidligere minister Annette Vilhelmsen og formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard har præsenteret tre finalister, der skal kæmpe om at blive Årets Landsby.

Det er tyvende gang, at prisen som Årets Landsby skal uddeles til et lokalsamfund med ildsjæle og udvikling. De tidligere landsbyer er Hvilsom, Skovlund, Tise, Jordrup, Billum, Svindinge, Samsø, Bårse, Filskov, Klejtrup, Korinth, Ballum, Gjøl, Vejrup, Janderup, Horslunde, Bagenkop, Vrads og Vestervig.

Årets tema er de frivillige ildsjæles betydning for fællesskab og lokaludvikling. Bedømmelseskomiteen har nomineret tre landsbyer til finalen, som blev afholdt fredag d. 17. juni til Folkemødet på Bornholm.

Det var Annette Vilhelmsen, som er formand for bedømmelseskomiteen, der kunne præsentere de tre landsbyer. Det er Torup på Sjælland, Bårring-Asperup på Fyn og Trekroner i Jylland. 

Bedømmelseskomiteen tager i sommeren rundt til de tre landsbyer og vi kåre den endelige vinder til efteråret.

Nøgleord

Kontakter

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Tybovej 2
6040 Egtved

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer og virksomheder samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum