Aabenraa Kommune

Tre beboere på Bostedet Møllemærsk er smittet med COVID-19: Afdeling lukkes for besøg

Del

I dag, onsdag 23. december, er Aabenraa Kommune blevet orienteret om, at tre beboere på Bostedet Møllemærsk i Aabenraa har modtaget et positivt testsvar. Alle medarbejdere og beboere kan blive testet af en podeenhed fra Region Syddanmark.

Bostedet Møllemærsk, der er et tilbud til personer med medfødte handicaps, har konstateret COVID-19-smitte hos tre beboere. De smittede og de nære kontakter er derfor i isolation.

- Som hidtil følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger, hvilket betyder, at vi har iværksat tiltag og anbefalinger fra dem. Adelingen, hvor de tre beboere bor, lukkes derfor for besøg, indtil der er testresultater fra de øvrige beboere i den afdeling, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen.

Region Syddanmark vil desuden komme forbi med deres podeenhed, så alle medarbejdere og beboere har mulighed for at blive testet. Der er lige nu 48 beboere på Bostedet Møllemærsk.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum