Transportministeriet

Transportministeren besøger Randers Kommune

Del

Der er fokus på batteritog, støjbekæmpelse og Flodbyen Randers, når transportminister Benny Engelbrecht i dag besøger Randers Kommune.

Transport på asfalt, skinner og ad vandveje. Dagens besøg i Randers Kommune rummer det hele.

Transportminister Benny Engelbrecht besøger i dag det midtjyske som en del af en større tur rundt i Danmark for at markere den store infrastrukturaftale, som blev indgået blandt alle Folketingets partier før sommerferien.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt i landet for at besøge de mennesker og se de steder, som vi kommer til at arbejde med de kommende år som følge af infrastrukturaftalen – eller som led i den grønne omstilling af transportområdet. Vi er på vej ind i et årti, hvor der vil ske meget store positive forandringer på hele transportområdet, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Dagens program i Randers Kommune byder på et virksomhedsbesøg hos Projector, som arbejder med at ombygge dieseltog til batteridrift. Der er også tid til en sejltur på Randers Fjord for at høre om projektet med Flodbyen Randers, Klimabroen og de store byudviklingsplaner – og så slutter dagen med et besøg hos støjplagede borgere.

- Randers Kommune er et godt eksempel på et af de steder i landet, hvor der er de innovative og ambitiøse tanker og tiltag, der skal til, for at vi får et endnu mere grønt og bæredygtigt samfund at leve i. Udviklingen af vores samfund, og den infrastruktur der følger med, har dog også konsekvenser, og derfor er det vigtigt at lytte til de borgere, der bor tæt på nogle af vores mest trafikerede veje, forklarer ministeren.

Forinden besøget i Randers lægger ministeren vejen forbi Favrskov Kommune, hvor infrastrukturprojekterne ved Lading og udvidelsen af E45 ved Aarhus S.-Aarhus N. skal besigtiges.

Nøgleord

Links

Information om Transportministeriet

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

Kommissionen offentliggør vigtig afgørelse vedrørende PostNord10.9.2021 15:07:54 CEST | Pressemeddelelse

EU-Kommissionen har nu endegyldigt fastslået, at en intern kapitaloverførsel på 3.5 milliarder svenske kroner fra PostNord til Post Danmark er sket på markedsvilkår og derfor ikke udgør statsstøtte. Samtidig er det afgjort, at kapitaltilførsler fra den danske og svenske stat til PostNord på i alt 667 millioner svenske kroner ikke kan godkendes som overførsler, der er sket på markedsvilkår.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum