Train & Rail

Train & Rail – nyt mødested i Stockholm for jernbanebranchen 2023

Del

Næste forår vil Train & Rail, jernbanebranchens nye store satsning på et internationalt mødested, finde sted i Stockholmsmässan. Togtrafik og bæredygtig transport står højt på agendaen i Sverige, Danmark og resten af Europa. Det vil branchen derfor gerne fokusere på. Train & Rail finder sted fra den 25. til den 27. april 2023.

Ingen anden transportform er mere relevant i de nordiske lande end jernbanetransport i øjeblikket. Både passager- og godstransport vokser hurtigt, og behovet for at mødes omkring igangværende projekter og fremtidige problemstillinger har aldrig været større. Derfor vil Train & Rail være det oplagte mødested for alle, der ønsker at udvide deres netværk, deltage i den nyeste, teknologiske udvikling og blive inspireret af alle de initiativer, der tages for at styrke jernbanebranchens konkurrenceevne.

– Sammen med Stockholmsmässan har Swedtrain taget det her initiativ, fordi vores medlemmer manglede et godt mødested for industrien og for hele branchen. Vi ser frem til at gøre dette mødested til noget unikt, så vi virkelig kan vise, at jernbanen er det bedste og mest bæredygtige transportmiddel i fremtiden," siger Gabriel Modéus, generalsekretær for Swedtrain.

Stor interesse for at udstille

Interessen for Train & Rail har allerede overgået alle forventninger. I takt med at branchen vokser, og udviklingen går hurtigt, øges betydningen af at samle alle – leverandører, operatører, interessegrupper, folkevalgte og andre beslutningstagere – på ét og samme sted.

– En lang række virksomheder, der har booket standplads. De ønsker alle på forskellig vis at bidrage til at skabe attraktivt indhold. Alt i alt er der mange klare signaler om, at Train & Rail er det mødested, som branchen efterspørger, siger Björn Wengse, Event Manager hos Stockholmsmässan.

Train & Rail vil blive den nytænkning, jernbanebranchen i Norden har brug for. Et længe ventet mødested, der giver et ordentligt overblik og skaber unikke muligheder for at bygge relationer og skabe fremtidig forretning.

Et nyt, unikt mødested

– Vi ser frem til Train & Rail, hvor vi sammen kan blive klædt på til at klare fremtidens udfordringer inden for områder som bæredygtighed, digitalisering og kompetenceudvikling. Med alt det, der sker i branchen og i kølvandet på pandemien, kunne timingen ikke være bedre valgt," siger Robert Whyte, administrerende direktør Alstom Nordics, der allerede har booket en plads på messen.

– Vi glæder os til et fælles mødested, hvor der er fokus på, at udvikling og samarbejde får mere plads – et nyt, fællesskabsvenligt mødested, der giver branchen styrke og sammenhæng, fortsætter Robert Whyte.

De fagområder, der inden længe vil være fokus på, er samfundsmæssige fordele & effektivitet, mangel på kapacitet, vedligeholdelsesgæld, digitalisering, ERTMS, en ny generation af jernbaner, offentlige kontrakter og alternativ finansiering.

Kontakter

Billeder

Information om Train & Rail

Train & Rail arrangeres af Stockholmsmässan og Swedtrain i samarbejde med Järnvägsentreprenörerna, NJS – Forum för Nordiskt Järnvägs Samarbete, Spårvagnsstäderna, Svensk Kollektivtrafik, Swerig og Tågföretagen.

Læs mere: https://www.trainrail.se

Følg pressemeddelelser fra Train & Rail

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.