Trafikinfo: Telenor Copenhagen Marathon søndag den 13. maj

Del

Søndag den 13. maj går Telenor Copenhagen Marathon i luften for 39. gang, og det betyder, at dele af hovedstadens gader lukkes for biltrafik fra kl. 7.00 - 16.00. Skal du igennem byen denne dag, skal du være opmærksom på trafikale ændringer i centrum, på Frederiksberg og i brokvartererne. Har du ingen søndagsplaner så tag børnene, kæresten eller vennerne med ud i byen og nyd maratonstemningen og de mange forskellige gratis underholdningstilbud, som er linet op langs hele ruten.

Ruten er spærret for trafik kl. 7.00 - 16.00

Søndag den 13. maj kl. 7.00 begynder afspærringerne af ruten, som de forventede 10.000 deltagere til dette års Telenor Copenhagen Marathon skal igennem. Starten går kl. 9.30 fra Islands Brygge, og herefter forvandles 42,195 km af Københavns centrum, Frederiksberg og brokvartererne til én stor gadefest uden biler på vejene. Vejene åbnes igen kl. 16.00. På Frederiksberg er der dog kun lukket for trafik i tidsrummet 9.00-13.00.

Sådan krydser du ruten til fods, cykel og i bil

Er du til fods eller på cykel, er det muligt at krydse ruten, når der ikke er løbere. Vi beder alle fodgængere og cyklister følge instruktionerne fra løbets officials og udvise hensyn. Mellem kl. 7.00 og 16.00 kan man kun krydse ruten i bil via to specifikke trafiksluser i Nørre Farimagsgade og Sølvgade.

Find mere information

Find alt trafikinfo samlet her

Se interaktivt rutekort med trafiksluser her

Se trafikkort for de enkelte bydele, der viser ensretninger / kørselsveje m.m. her

Se tidstabel for vejlukninger og genåbninger her 

Fakta om Telenor Copenhagen Marathon

Copenhagen Marathon har været afholdt non-profit siden 1980

Arrangør:Sparta Atletik & Motion

Hovedsponsor:Telenor

Partnere: Købnhavns Kommune, Frederiksberg Kommune, WOCO, Sport Event Denmark og Dansk Atletik Forbund

Andre sponsorer: Nike, High5, BMW, Politiken og Erdinger Alkoholfrei

Dato: Søndagden 13. maj 2018

Tilmelding og mere information på copenhagenmarathon.dk

For mere information om trafik kontakt:

Løbschef Lars Nissen

e-mail: lars@sparta.dk

Tlf. Nr. 22 49 24 54

For mere information om løbet kontakt:

PR & Kommunikationsmedarbejder. Martin van Dijk

e-mail: martin@sparta.dk

Tlf. Nr. 26 29 26 91

Billeder

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

CPH HALF en folkefest med historisk hurtige tider16.9.2018 15:06pressemeddelelse

Der var lagt op til et brag af en søndag, da løbere i København stillede til start ved CPH Half. I Berlin var verdensrekorden på den dobbelte distance netop blevet slået samme dag, og ruten i København er notorisk hurtig. Ved CPH Half bet blev til europæisk rekord for kvinderne til Sifan Hassan i tiden 1:05,15, mens Daniel Kipchumba vandt for herrerne i tiden 59.06. Ikke færre end otte mænd kom under en time på de 21,1 km

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum