Kompas Kommunikation

Tork løfter hygiejne og trivsel på arbejdspladsen

Del
Tork Kontorhygiejne Pakken™ er et skræddersyet udvalg af produkter, tjenester, værktøjer og anden support, som hjælper facility managers med at skabe et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø samt sikre, at medarbejderne føler sig trygge på kontoret.

At forbedre kvaliteten af rengøring og hygiejne uden at gå på kompromis med drifteffektiviteten er vigtigere end nogensinde før for facility managers og virksomheder inden for facility service1. En undersøgelse viser, at 80% af befolkningen forventer, at der i højere grad nu end før COVID-19 er et sikkert og hygiejnisk miljø på offentlige toiletter (f.eks. på kontorer)2. Derudover gør hybride arbejdsmodeller og det øgede fokus på hygiejne på arbejdspladsen det endnu mere komplekst for facility managers at sikre et sikkert kontormiljø. Dette skyldes særligt, at rengørings- og hygiejnebehovet varierer meget alt afhængigt af, hvor mange medarbejdere der bruger kontoret på et givent tidspunkt.

For at imødekomme disse udfordringer tilbyder Tork Kontorhygiejne Pakken™produkter, tjenester, værktøjer og anden support, der gør det muligt for facility managers at sikre, at kontoret er klar til, at medarbejderne trygt kan gå på arbejde. Pakken imødekommer relevante temaer som:

  • Hvordan fleksible kontorer og hybride arbejdsmodeller har skabt nye hygiejneudfordringer.
  • Hvordan facility managers kan understøtte ny håndhygiejneadfærd og tilpasse overfladerengøring i fællesrum.
  • Hvordan datadrevet rengøring kan være med til at give en ensartet og høj rengøringskvalitet samt forbedre effektiviteten.

Hygiejnepakken består blandt andet af Tork Vision Cleaning, som er verdens førende facility management-løsning. Ved at bruge data i realtid fra blandt andet besøgstrafikanalyser og automatiske dispensere fjerner Tork Vision Cleaning gætteriet fra rengøringsarbejdet og viser både facility managers og rengøringsteams, hvornår og hvor der er mest behov for rengøring.

”Datadrevet rengøring spiller en central rolle i forhold til de aktuelle udfordringer ved de hybride arbejdsmodeller. Vores løsning, Tork Vision Cleaning, kan bruges til at se hot spots og bestemme den rigtige rengøringsfrekvens samt sikre, at dispensere er fyldt op 99% af tiden3. De indbyggede indsigter i vores produkter forbedrer rengøringsproceduren, imens rapporteringsværktøjer viser, hvorvidt sikkerhedsbestemmelser overholdes og giver gennemsigtighed i forhold til at dokumentere et veludført stykke arbejde. 100% af vores eksisterende Tork Vision Cleaning-kunder siger, at systemet har hjulpet dem med at forbedre hygiejnen4”, fortæller Anna Königson Koopmans, Marketing Director Commercial for Essitys professionelle hygiegnevirksomhed

Tork Kontorhygiejne Pakken™ hjælper også facility managers med at løfte deres bæredygtighedspræstationer – uden at gå på kompromis med hygiejne og sikkerhed. Alle produkter og tjenester i pakken er baseret på miljørigtig og ressourceeffektiv indkøb og produktion. De bidrager til effektiv brug, reducerede kulstofemissioner og mindre spild gennem innovationer som f.eks. one-at-a-time dispensere og komprimerede genopfyldninger.

Tork Paper Circle®, der er verdens første genbrugstjeneste for papirhåndklæder, hjælper facility managers med blandt andet at reducere spild med op til 20%5 og kulstofemissioner for papirhåndklæder med mindst 40%6.

Tork-eksperter hjælper med at identificere muligheder for at forbedre hygiejnen

Som global leder inden for professionel hygiejne tilbyder Tork virksomheder en gratis hygiejnekonsultation afdedikerede og uddannede hygiejnerådgivere. Konsultationen hjælper facility managers med at identificere muligheder for at forbedre rengøringskvaliteten og hygiejnen samt driftseffektivitet og bæredygtighed.

”Folk vurderer ikke længere kun deres arbejdsplads på klassiske personalegoder og værdier, men også i forhold til sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Derfor tilbyder Tork kunderne en professionel hygiejnekonsultation. Under konsultationen gennemgår vores erfarne hygiejnerådgivere de nuværende hygiejneordninger sammen med kunden for at indetificere, hvor der er forbedringsmuligheder”, forklarer Anna Königson Koopmans.

Baseret på den fælles gennemgang giver Torks hygiejnerådgivere klare anbefalinger og forslår løsninger, som både opfylder kundens behov og samtidig sikrer tårnhøje hygiejnestandarder. Konsultationen kan foregå både fysisk og virtuelt.

Læs mere her.

Fodnoter:

1. Bringing the Office Customer to Life, 2020, en kvantitativ undersøgelse udført for Essity.

2.Undersøgelse udført i marts 2021 af United Minds i samarbejde med CINT. Undersøgelsen dækkede 7 markeder: Kina, Frankrig, Tyskland, Spanien, Sverige, Storbritannien og USA, med i alt 7063 respondenter.

3.Målt på næsten 13.000 connected dispensers mellem juni - december 2019. Baseret på tid pr. måned, hvor en dispenser er i tom status i forhold til den samlede tid pr. måned.

4.Baseret på undersøgelsesresultater fra marts 2021 med 34 Tork Vision Rengøring-kunder i Europa og Nordamerika.

5.Baseret på resultater fra Tork PaperCircle® pilotkunder i Tyskland og Holland.

6. Baseret på en livscyklusanalyse for Europa, hvor også de undgåede processer er taget i betragtning. Analysen er udført af Essity og verificeret af IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, 2017.

Nøgleord

Kontakter

Charlotte Høholt, Key Account Manager
Telefon: 23333025
Mail: Charlotte.Hoholt@essity.com

Vedhæftede filer

Information om Kompas Kommunikation

Kompas Kommunikation
Kompas Kommunikation
Toldbodgade 55b 1.
1253 København K

Følg pressemeddelelser fra Kompas Kommunikation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kompas Kommunikation

Valsemøllen lancerer ny produktlinje – skal give hjemmebagningen et løft i hverdagen8.2.2023 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

Vi lever i en tid med store forandringer og særligt fødevarer er ramt på mange fronter. Energikrisen er flaskehals i forsyningskæderne, og det presser prisen på fødevarerne. Samtidig ændrer forbrugeradfærden sig i en sådan grad, at det kalder på nye greb, hvis mærkevaren stadig skal gøre sig relevant. Derfor lancerer Valsemøllen nu en ny bageserie HVERDAG – de mest populære brødblandinger i mindre forpakninger tilpasset de nye markedsvilkår.

DXC Technology vinder offentligt udbud hvor den globale IT-serviceudbyder skal drive og videreudvikle det danske CPR-system8.12.2022 16:01:17 CET | Pressemeddelelse

DXC Technology skal fortsat stå for en sikker og effektiv håndtering af over 10 millioner nuværende og afdøde danskeres persondata gennem Det Centrale Personregister, CPR. DXC Technology og Indenrigs- og Boligministeriet har netop underskrevet ny kontrakt om driften af det samfundskritiske CPR-system, der også indebærer implementeringen af ny teknologi, der skal automatisere og modernisere området.

Det svenske tacobrand El Taco Truck lancerer produktserie i Danmark: ”Vi vil innovere tex mex-køkkenet og inspirere danskerne til at øge deres tacooplevelse derhjemme.”4.10.2022 07:49:28 CEST | Pressemeddelelse

Det skal smage godt – og så skal det være nemt og hurtigt at tilberede. De to parametre er særligt vigtige for danskerne, når de laver og spiser mad. Dog mangler mange inspiration, når det kommer til netop hurtige og velsmagende retter. Og særligt når danskerne kaster sig ud i tex mex-køkkenet føler flere sig på bar bund og savner ny inspiration og nye produkter. Netop dette ønsker svenske El Taco Truck at ændre på – og derfor lancerer de fra i dag deres produktlinje i Sallings butikker landet over.

SSI Diagnostica continues strong growth journey by merging with Virginia-based TechLab22.8.2022 09:00:00 CEST | Press release

SSI Diagnostica Group (SSID), a global in-vitro diagnostics company backed by Adelis Equity Partners, has experienced significant growth in recent years based on its ability for new product innovation, expansion into international markets and strategic acquisitions. SSID’s latest transformational acquisition, announced today, is the Virginia-based firm TechLab, Inc., a leading developer and manufacturer of rapid infectious disease tests for gastrointestinal and enteric diseases. By joining forces with TechLab, SSID is broadening its infectious disease product offering and laying the foundation for accelerated growth in the US.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum