ALECTIA A/S

Torben Holm, ALECTIA fylder 70 år d. 12. februar

Del

Torben Holm (Hillerød) er chefkonsulent hos ALECTIA i afdelingen Energi og Industri på hovedsædet i Virum.

Torben Holm har speciale i tekniske installationer og forsyningsanlæg. Han har gennem mange år beskæftiget sig med ledelse og projektledelse i relation til ledningsanlæg, fjernvarmeforsyning og forsyningsanlæg i terræn, vvs–installationer, ventilation, indeklima, energi, køling og integreret højteknologi i byggeriet.

Torben er af kunder og kolleger kendt som en erfaren, vidende formidler og ansvarsfuld projektleder med spidskompetencen ”værdiskabende installationer”.

Han er medlem af FRI og startedehos ALECTIA (dengang Birch & Krogboe) i 1982 som senior supervisor i Bagdad, hvor firmaet havde ansvar for tre store bolig- og forretningsbyggerier. Torben boede i Bagdad med sin hustru og tre døtre i 2 år, hvorefter der blev bud efter ham i Birch & Krogboes nystartede energiafdeling i 1984.

Fra hovedkontoret i Virum har han siden ledet projekter bl.a. for Verdensbanken i Bulgarien og som fjernvarmespecialist i Estland. Desuden har han gennemført fjernvarmestudier i Ungarn og for Vestegnens Kraftvarme Selskab - VEKS.

Torben Holm har bl.a. været projekteringsleder på adskillige projekter for Forsvarets Bygnings- og Etablissement Tjeneste (FBE), nu Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES). Han har haft ansvaret for større fjernvarmeopgaver i samarbejde med Brøndby Fjernvarme for Vestegnens kraftvarmeselskab (VEKS) og Glostrup Varme A/S.

Han har også arbejdet med udviklende projekter som ”Det intelligente kontorhotel” i samarbejde med Danielsen Architecture, hvor netop højteknologi er en integreret del af bygningen. Han var projektleder på et økologisk boligprojekt ”Frødalen” med tegnestuen Møllestræde, hvor totaløkonomi var et styringsværktøj for miljøindsatsen. Og så har Torben været projektleder i udviklingen det flydende bølgekraftværk, ”Poseidons Organ - The Floating Power Plant”, som i dag har en unik effektivitet ved at udnytte havets og vindens energiressourcer til elektricitet, der har overlevet både ”Bodil” og 100 års bølgen.

Torben Holm har i samarbejde med Frederiksen Architects udarbejdet analysen ”Grønne tage og taghaver” kombineret med klimatilpasning i form af LAR (Lokal Afledning af Regnvand) med forslag til grønne løsninger for Frederiksberg Kommune.

Han har i samarbejde med Arkitema, Albertslund Varmeværk, ALECTIA Byg og Bo Vest fået til opgave at koordinere forsyningsentreprisen med renoveringsentrepriserne i 459 gårdhavehuse i Albertslund.

Torben deltager pt., parallelt med fjernvarmeopgaverne og sin brede erfaring i tekniske installationer, som en del af ALECTIA’s eksperthold ved Technical Due Diligence opgaver for firmaets finansielle kunder.

På selve dagen er Torben med familie og venner på skiferie i Dolomitterne.

Torben Holm bor i Hillerød med sin hustru.

Billeder

Information om ALECTIA A/S

ALECTIA A/S
ALECTIA A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum

88 191 000http://www.alectia.com/

Følg pressemeddelelser fra ALECTIA A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra ALECTIA A/S

ALECTIA skal være med til at skabe bedre boligforhold i Aarhus19.1.2017 13:52pressemeddelelse

Brabrand Boligforening er én af landets største boligforeninger med i alt 5.500 lejeboliger fordelt på 24 afdelinger. ALECTIA har netop vundet en rammeaftale på ingeniørrådgivning, der skal være med til at skabe flere og bedre lejeboliger i og omkring Aarhus. Boligforeningen har årligt afsat 110 mio. kr. til nybyggeri og 250 mio. til renovering. Da rammeaftalen løber over fire år, betyder det, at der er tale om en samlet anlægssum på ca. 1,5 mia. i denne periode.