Top-atletik på Østerbro Stadion

Del

Tirsdag den 26. juni dyster OL-sølvvinder Sara Slott Petersen mod den tidligere dobbelte verdensmester Zuzana Hejnová. Det sker ved Copenhagen Athletics Games (CAG) på Østerbro Stadion.

Kære presse

I disse VM-tider foregår der også andet interessant topsport, og den 26. juni er der international top-atletik på Østerbro Stadion. På programmet er en række af dansk atletiks største navne krydret med en lang række af stærke internationale navne. 

Gode historier

  • OL-sølvvinder på 400 meter hæk Sara Slott Petersen får hård konkurrence fra den tidligere dobbelte verdensmester Zuzana Hejnová.

  • OL-deltager og spartaner Ole Hesselbjerg vandt sidste år CAG, og det satser han på igen i år, hvor det helt store mål er EM i Berlin til august.

  • Sidste år satte Andreas Martinsen dansk rekord på 110 meter hæk ved CAG, og i år satser han på at klare EM-kravet.
     
  • Anna Mark Helwigh er et af dansk atletiks største talenter, og hun er blandt andet forsvarende U18-europamester på 2000 meter forhindringsløb. Ved CAG løber hun 1500 meter, hvor hun blandt andet får konkurrence fra et andet kæmpe talent, OL-deltager Anna Emilie Møller, som allerede er kvalificeret til EM på 3000 meter forhindringsløb. 

Vi håber, at I har lyst til at dække det bedste atletik, der kan opleves på dansk grund. 

Praktisk info

Copenhagen Athletics Games

Østerbro Stadion

Tirsdag den 26. juni klokken 18.30 - 21.00 (forstævnet begynder klokken 17.30)

Læs mere om CAG her.

Se hele programmet for stævnet her.

Kontakt

PR & Pressekonsulent Martin van Dijk

Tlf. nr. 26 29 26 91

E-mail: martin@sparta.dk

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum