AIMS International Denmark

Top 5 globalt headhunterfirma etablerer tre nye kontorer i Danmark

Del

AIMS International, der er et globalt headhunter- og rådgivningsfirma med over 80 kontorer i 50 lande, etablerer tre nye kontorer i København, Odense og Århus og skaber dermed større konkurrence på det danske headhuntermarked.

Torsten Miland, nyligt udnævnt Adm. direktør i AIMS International Denmark, ser frem til nye muligheder: ”Det danske marked for headhunting har i mange år været meget stabilt – måske endda rigidt – nu tilføjer vi en ny dimension og ryster op i tingene.”

”Vi ønsker at dække alle væsentlige markedsområder i hele verden, og vi er derfor glade for at kunne annoncere tre nye danske kontorer som en tilføjelse til vores voksende organisation” udtaler præsidenten for AIMS International, Pierangelo Favero. Han tilføjer: ”Vores særlige kendetegn er, at vi dækker det lokale marked via stærke, branchespecifikke headhuntere, som arbejder sammen med deres kollegaer på alle større opgaver. Samtidig assisterer vores globale ekspertise teams den lokale organisation, så man opnår en total-løsning uanset, om man skal besætte stillinger i Danmark eller i udlandet.”For yderligere oplysninger
Kontaktperson i AIMS International Denmark: Torsten Miland: 
torsten.miland@aimsinternational.com / Mobil +45 41 41 42 42
Du kan læse mere om AIMS International Denmark www.aims.totem.dk/da/


Billeder

  • AIMS International logo
  • Billede af sejlads

Billeder

Information om AIMS International Denmark

AIMS International Denmark
AIMS International Denmark
Gl. Kongevej 102, 1. tv.,
1850 Frederiksberg

41 41 42 42http://www.aimsinternational.com/

Følg pressemeddelelser fra AIMS International Denmark

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.