BoligPortal

Top 5: De mest eftertragtede lejeboliger

Del

De mest eftertragtede lejeboliger bærer præg af den store efterspørgsel på lejeboliger der er til at betale i universitetsbyerne.

eftertragtede lejeboliger
Små, billige og centralt beliggende lejligheder topper listen

Lejemål kommer i alle typer og størrelser - fra palæer og herskabslejligheder til rækkehuse og parcelhuse i provinsens villakvarterer. Men de afgjort mest populære lejemål er små lejligheder med en relativt billig husleje, som ligger centralt i Danmarks største byer, hvor også universiteterne har til huse.

Start boligjagten i god tid

Af samme årsag kan lige præcis disse lejemål være svære at få fingrene i, og det kan godt svare sig at være tidligt ude, hvis man skal flytte i forbindelse med eksempelvis studiestart, fortæller Anders Hyldborg, adm. direktør for BoligPortal, Danmarks største portal for lejeboliger:

"Start allerede nu, så du er på forkant og får et overblik over mulighederne. Mange udlejere har brug for mere end et par dage til at læse ansøgninger, holde fremvisning og underskrive kontrakt, så det er bestemt ikke for tidligt at gå i gang. Overvej også at finde en bolig, du kan dele med andre - det giver et godt fællesskab og giver rigtig god mening økonomisk," siger Anders Hyldborg. 

Fakta

De 5 mest populære annoncer på BoligPortal[1] i maj måned - listet i rækkefølge med den mest populære først.

1. Lille studiebolig i København

Den absolut mest eftertragtede lejlighed på BoligPortal i maj måned er en to værelses lejlighed på 55 m2 beliggende i København Ø. Huslejen ligger på 7334 kr. om måneden. Den lille københavnerlejlighed kan lejes ubegrænset og deles af to studerende, hvilket nok er årsagen til, at lejemålet har været maj måneds mest populære. 

2. Centralt beliggende og billig to værelses lejlighed

Den næstmest populære bolig på BoligPortal i maj måned er en to værelses lejlighed i Odense C. Lejligheden er på 62 m2, og huslejen ligger på 3392 kr. om måneden - altså et godt stykke under det halve af huslejen på listens nr. 1. Lejligheden ligger mellem centrum af Odense og Syddansk universitet - det gør den oplagt for studerende, hvilket sandsynligvis - sammen med den lave husleje - er årsagen til lejlighedens popularitet.

3. To værelses lejlighed i Valby

Nr. 3 på listen er en 66 m2 stor to værelses lejlighed i Valby, i København. Huslejen ligger på 7854 kr., og lejligheden ligger tæt på offentlig transport. Selv om den ikke er delevenlig, egner sig godt til et studerende par på SU.

4. Studiebolig i Odense

Listens nr. 4 er en lille to værelses lejlighed på 54 m2 i Odense C. Huslejen ligger på beskedne 3183 kr. om måneden, og med en beliggenhed tæt på både centrum og universitetet er lejligheden perfekt for studerende. Lejeperioden er ubegrænset, hvilket også øger interessen for lejemålene.

5. Ét værelses lejlighed til 7295 kr. om måneden

Det femte mest populære lejemål på BoligPortal i maj måned er denne ét værelses lejlighed.  Lejligheden ligger centralt i København, overtages med nyt køkken og bad og har altan. Alt dette er med til at presse huslejen op på de lige godt 7300 kr.

[1]Bemærk: Alle disse lejemål er udlejet og derfor ikke længere ledige

Nøgleord

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum