BoligPortal

Top 10: Her er de dyreste lejeboliger

Del

Lejeboligmarkedet vrimler med ledige liebhaver-boliger. De 10 dyreste lejeboliger på BoligPortal koster mellem 35.000 og 45.000 kroner om måneden. Der er luksus for alle pengene.

Danmarks største portal for lejeboliger, BoligPortal, har fundet de 10 dyreste lejeboliger i juni måned. Listen indeholder lejligheder og villaer, der spænder mellem 60 og 246 kvadratmeter.

Den dyreste bolig er en 4 værelses lejlighed på Rundforbivej i Nærum. Lejligheden koster 45.000 kroner i månedlig leje, og de penge giver adgang til en eksklusiv og moderniseret lejlighed på 60 kvadratmeter med gulv-til-loft vinduer.

Se boligen her 

Vil du have noget for pengene så skal vi et smut forbi Østbanegade i København Ø. Her får du 246 kvadratmeter fordelt på seks værelser til 35.000 kroner om måneden. Denne nyistandsatte lejlighed er en klassisk herskabslejlighed med masser af højtloftede rum.

Se boligen her

På listens 10. plads ligger en eksklusiv 6 værelses lejlighed på 220 kvadratmeter til en sum af 35.000 kroner om måneden. Der er udsigt til Churchilsparken, den engelske kirke og Kastellet. 

Se boligen her

De 10 dyreste lejeboliger

De dyreste lejeboliger på BoligPortal i juni måned – listet i rækkefølge med den dyreste først. 

Bemærk: Nogle af disse lejemål er udlejet og er derfor ikke længere ledige. 

Nøgleord

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum