Telia Danmark

Top 10: De mest populære mobiler i oktober

Del

Apple indtager top tre med den nye iPhone 12 Pro, iPhone SE og iPhone 11 Pro. Det viser Telias opgørelse over månedens mest solgte mobiler i oktober.

Apple har i denne måned seks mobiler i top 10. Den nye iPhone 12 indtager en første plads, efterfulgt af iPhone SE og iPhone 11 Pro. iPhone 12 Pro ryger direkte ind på femteplads, lige efter iPhone 11. iPhone 11 Pro Max falder ét hak i popularitet og indtager en syvende plads. 

OnePlus Nord falder en smule i popularitet og indtager en ottende plads. 

Motorola er tilbage på listen med Moto E7 Plus, der lander på en niende plads. 

Samsung er repræsenteret med to mobiler. Galaxy S20+ indtager sjette pladsen, mens Galaxy A51 er ny på listen og indtager tiende pladsen. 

Du kan se mere information om mobilerne, herunder priser og butikker på Telias hjemmeside.

Billeder

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum