Too Good To Go ApS

Too Good To Gos brugere og partnere har nu reddet 100 mio. lykkeposer med overskudsvarer

Del

For snart seks år siden blev Too Good To Go lanceret med en mission om at bekæmpe madspild. I dag kan madspildsaktøren fejre, at appens knap 50 millioner brugere i samarbejde med mere end 100.000 forretninger har reddet 100 millioner lykkeposer med overskudsvarer fra at ende i skraldespanden.

I januar 2016 blev Too Good To Go lanceret i Danmark - efter en gruppe unge iværksættere var vidner til, at kilovis af mad røg i skraldespanden på en buffetrestaurant. Her opstod idéen til en app, der skulle forbinde forbrugere med forhandlere med mad i overskud.

Derefter tog det hurtigt fart. For på blot seks år er Too Good To Go ekspanderet til 17 lande: Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Irland, Frankrig, Belgien, Holland, Schweiz, Spanien, Italien, Polen, Østrig, Portugal, USA og Canada.

Og i dag kan Too Good To Go fejre, at appens knap 50 mio. brugere og mere end 100.000 partnere sammen har reddet 100 mio. lykkeposer med overskudsvarer fra at ende i skraldespanden. Det betyder, at kloden er blevet sparet for 250.000 tons CO2e, hvilket svarer til 45.000 flyrejser rundt om jorden. 

140 lykkeposer skifter hænder hvert minut 

På nuværende tidspunkt bliver der reddet omkring 200.000 lykkeposer med overskudsvarer hver dag. Det svarer til, at der bliver reddet cirka 140 lykkeposer per minut. Den hastige vækst har givet Too Good To Go mod på et mål om at redde en milliard lykkeposer med overskudsvarer inden udgangen af 2024.

“2,5 milliarder tons spiseegnet mad går hvert år til spilde på globalt plan. Det er så vanvittigt et tal, at det kan være svært at forholde sig til - men det er der heldigvis rigtigt mange af vores brugere og partnere, der gør. Det er vi meget taknemmelige for, for vi kan kun løse madspildsproblemet, hvis vi hjælper hinanden. De 100 millioner lykkeposer er en vigtig milepæl, fordi vi har vist, at vi via samarbejde og relativt overkommelige indsatser i det daglige kan opnå imponerende resultater i det store billede. Der er stadig langt endnu, men vi er godt på vej,” siger Mette Lykke, CEO for Too Good To Go.

Over to millioner danskere tager del i madspildskampen

I landet, hvor det hele startede, har 2,4 mio. danskere downloadet appen, og flere end 5.000 partnere har bidraget til at reducere madspild via Too Good To Go. Det gælder alt fra den lokale bager på hjørnet til restauranter, cafeer, hoteller, tankstationer og supermarkeder - herunder landsdækkende kæder som LIDL, Netto, Fakta, SPAR, ALDI, føtex, 7-Eleven, Lagkagehuset, Q8 og Circle K.

Too Good To Go bekæmper også madspild i landets kantiner, hos producenter og til sportsbegivenheder, events og festivaler.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApS
Too Good To Go ApS
Landskronagade 66
2100 København Ø

81773718http://toogoodtogo.dk

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret i Danmark i 2016, og de nu over 47 mio. brugere har siden da reddet mere end 100 millioner lykkeposer med overskudsvarer, hvilket svarer til over 250.000 tons sparet CO2e. Too Good To Go har dermed gjort en væsentlig forskel i kampen mod madspild i de 17 lande, hvor appen er aktiv.

I appen kan man redde lykkeposer/bokse med overskudsmad fra bl.a. bagerier, supermarkeder, restauranter, kantiner og producenter.

Too Good To Go har sideløbende iværksat en lang række oplysnings- og uddannelsestiltag for at fremme viden om madspild.

 

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum