Too Good To Go ApS

Too Good To Go vil redde overskudsmad fra sportevents med start i Trekantområdet

Del

Den danske madspildsaktør Too Good To Go udvider nu indsatsen for at redde overskudsmad til et helt nyt område med stort potentiale – nemlig store sports- og publikumsbegivenheder.

Too Good To Gos madspildskoncept til sportevents får premiere til Grejsdalsløbet og den nye Grupetto Festival i Vejle fra den 17.-19. september.

Grejsdalsløbet bliver dermed det første sportevent i Danmark og – så vidt vides – i verden, hvor der potentielt bliver 0% madspild.

Helt konkret sker der det, at Grejsdalsløbet og deres madleverandør, Patrick F, sætter de overskudsmåltider, der ikke er blevet solgt, til salg via Too Good To Gos madspilds-app.

Måltiderne kan købes til en tredjedel af prisen og skal afhentes i et pop-up-udleveringsted i Spinderihallerne i Vejle søndag den 19. september om aftenen.

Derudover vil der være live-cooking og mulighed for at få en digital kogebog med fokus på overskudsmad.

Kæmpe potentiale for at redde måltider

Morten Jensen, chef for marketing og partnerskaber hos Too Good To Go, har store forventninger til det nye indsatsområde:

- Vi har en ambition om, at Too Good To Go skal være til stede overalt, hvor madspild opstår. Og det er der naturligvis en risiko for, når mange mennesker mødes på det samme sted på samme tidspunkt – for eksempel til store sportsbegivenheder. Der er potentielt mange måltider, der risikerer at gå til spilde, og de måltider vil vi gerne være med til at redde fra at blive smidt ud, siger Morten Jensen.

Også folkene bag Grejsdalsløbet er begejstrede for det nye, bæredygtige initiativ:

- Grejsdalsløbet ønsker at være et motionscykelløb, der til stadighed udvikler sig og er med til at sætte nye standarder. At passe på naturen er for Grejsdalsløbet og for vores mange deltagere en selvfølge. I år er vi særlig stolte af at have bæredygtighed på dagsordenen, idet vi har indledt samarbejde med Too Good To Go og Trekantområdet Danmark, så vi sammen kan undgå madspild. Dermed kan vores mange deltagere glæde sig over at have været med til at tage endnu et vigtigt skridt mod større bæredygtighed, siger Henrik Norup, løbsansvarlig for Grejsdalsløbet.

Tilbud til alle sportevents i Trekantområdet

Det er planen, at Too Good To Gos madspildskoncept for sportevents skal rulles ud til så mange sportevents som muligt. Og her får alle arrangører af sportevents i Trekantområdet en fordel.

Too Good To Go har nemlig indgået et strategisk samarbejde med Trekantområdet Danmark, der repræsenterer de syv kommuner i Trekantområdet: Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart, Vejen, Billund og Haderslev kommuner.

Det strategiske samarbejde indebærer, at Too Good To Gos madspildskoncept fremadrettet tilbydes alle store sportevents i Trekantområdet.

- Vi har valgt Trekantområdet som det første sted i verden at udrulle vores madspildskoncept for sportevents, fordi Trekantområdet er et driftigt område, som har tiltrukket en masse store og spændende sportevents og slutrunder i de kommende år. Derudover giver Trekantområdet os en god indgang til 430.000 borgere, som vi gerne vil aktivere i kampen mod madspild, siger chef for marketing og partnerskaber hos Too Good To Go, Morten Jensen.

Valget af Trekantområdet glæder formand for Trekantområdet Danmark, Jens Ejner Christensen, der også er borgmester i Vejle Kommune.

- Et stærkt samarbejde om at bekæmpe madspild med en god samarbejdspartner som Too Good To Go er en ren win-win situation. Både for klimaet, men også for Trekantområdet. Det gør os endnu stærkere i konkurrencen om at tiltrække nye, nationale og internationale mesterskaber. Samtidig giver det en ekstra dimension til de mange store sportevents, der allerede er i pipeline i Trekantområdet i de kommende år, siger, Jens Ejner Christensen, der glæder sig over, at Grejsdalsløbet går forrest.

FAKTA

Ud over Grejsdalsløbet, Too Good To Go og Trekantområdet Danmark indgår følgende organisationer i samarbejdet:

  • VisitVejle
  • Vejle Kommune
  • Destination Trekantområdet
  • Madværket
  • DIF Innovation Lab

Nøgleord

Kontakter

Tanja Møller Andersen, pressechef for Too Good To Go, tlf. 81 77 37 18

Henrik Norup, løbsansvarlig for Grejsdalsløbet, tlf. 29 88 28 88

Thomas Kastrup, sport event manager, Trekantområdet Danmark, tlf. 2178 6757

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApS
Too Good To Go ApS
Landskronagade 66
2100 København Ø

81773718http://toogoodtogo.dk

Om Too Good To Go

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret i Danmark i 2016, og de nu over 44 mio. brugere har siden da reddet mere end 91 millioner lykkeposer med overskudsvarer, hvilket svarer til over 228.000 tons sparet CO2e. Too Good To Go har dermed gjort en væsentlig forskel i kampen mod madspild i de 16 lande, hvor appen er aktiv.

I appen kan man redde lykkeposer/bokse med overskudsmad fra bl.a. bagerier, supermarkeder, restauranter, kantiner og producenter.

Too Good To Go har sideløbende iværksat en række oplysningstiltag for at fremme viden om madspild - bl.a. datomærkningskampagner og en række uddannelsestiltag.

 

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

føtex og Too Good To Go i nyt madspildssamarbejde: Et vigtigt skridt i den rigtige retning31.8.2021 07:01:00 CEST | Pressemeddelelse

I dag skyder føtex et landsdækkende samarbejde i gang med madspildsaktøren Too Good To Go. Det gør indkøbsturen billigere – og forventes samtidig at reducere dagligvarekædens årlige madspild med mere end 400 tons. Samarbejdet bliver det mest omfattende per butik indenfor supermarkedssegmentet. Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning, siger direktør for føtex, Anja Madsen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum