Live Nation Denmark ApS

Tony Hawk: Den ikoniske skateboarder kan opleves i Falkoner Salen 3. august 2022

Del

Oplev An Evening with Tony Hawk i Falkoner Salen 3. august 2022 Den ikoniske skateboarder ser tilbage på sit liv og legendariske karriere i et talk-format for første gang i DK. Billetsalget starter 28. januar kl. 10:00 via Ticketmaster.

'AN EVENING WITH TONY HAWK' I FALKONER SALEN 3. AUGUST 2022

An Evening with Tony Hawk – live i Falkoner Salen i København. Den ikoniske skateboarder ser tilbage på sit liv og legendariske karriere. Oplev showet for første gang i Danmark fredag 3. august 2022. Billetsalget starter 28. januar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Tony Hawk var 9 år gammel da hans storebror gav ham sit første skateboard og dermed ændrede Tonys liv. Som 14-årig blev han professionel og i en alder af blot 16 år var han bredt anerkendt som den bedste skater i verden. Han blev verdensmester 12 år i træk og laver stadig skate demoer og opvisninger rundt omkring i verden den dag i dag.

Tony Hawk har været det største ikon inden for ekstremsport siden 1999, da han gik sammen med Activision og skabte det skelsættende playstationspil ’Tony Hawk’s Pro Skater’. Et spil der ændrede hans liv for altid. Med lidt heldig timing, blev han til X Games det samme år den første til at lande en ”900”, et trick der ses som den hellige gral inden for vert skateboarding. Disse to milepæle var med til at løfte skateboarding til helt nye højder og cementerede Tony Hawks plads som sportsgrenens helt store stjerne.

Ved hjælp af sine ekstraordinære forretningsevner har Tony Hawk skabt et brand med mange ben: Brandet omfatter blandt andet et videospils-franchise i millardklassen, som udgav Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1+2 i 2020, en relancering af de klassiske playstationspil. Derudover har han også sit eget tøjfirma Hawk Clothing, Birdhouse Skateboards og Tony Hawk Signature Series som laver merchandise og legetøj. Hans inspirerende talks tiltrækker enorme publikummer, både smarte millennials og veteraner fra forretningsverdenen. Han er en intuitiv marketing-guru og har skabt en following af millioner af fans på tværs af sine social media-kanaler.

Tony Hawk er regelmæssigt med i diverse TV-udsendelser og film. Derudover har han været radiovært på Sirius XM i 14 år. Han har også lavet en ny podcast der hedder Hawk vs. Wolf sammen med Jason Ellis. Selvbiografien, HAWK—Occupation: Skateboarder, var en New York Times bestseller og hans bog How Did I Get Here? The Ascent of an Unlikely CEO dækker forretningsdelen af hans karriere. Hans produktionsselskab 900 Film laver TV, film, reklamer og content.

Vigtigst af alt er Tony Hawk et forbillede for fans i alle aldre. Han startede The Skatepark Project, som har uddelt mere end 10 millioner dollars i støtte til mere end 600 skatepark-projekter rundt i verden. Fonden hjælper med at skabe trygge steder at skate gennem finansiering til offentlige skateparker i lavindkomstområder.

Billetpriser: 550 kr. + gebyr

Billetsalget starter 28. januar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter 27. januar kl. 10:00

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det britiske rockband Editors kommer til Store VEGA.18.5.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer EDITORS STORE VEGA 7. OKTOBER 2022 Editors, et af Storbritanniens mest toneangivende rock-bands, kommer til Store VEGA. Med deres kombination af mørk kantet rock og en skarp sans for fængende pop-elementer, brød det engelske band Editors igennem i starten af 00’erne. De var en stor del af periodens post-punk genopblomstring sammen med navne som Interpol, White Lies og the Cinematics. Efter deres debutalbum ’The Back Room’ (2005) scorede de et par topplaceringer på hitlisterne i Storbritannien bl.a. med ’This Light and on This Evening’ (2009), hvor bandet begyndte at bruge elementer fra synth pop. De fortsatte ned ad denne elektroniske vej med ’In Dream’ (2015) inden de ramte den perfekte balance mellem rock og elektronisk på ’Violence’ (2018). Bandet har i alt udgivet 6 studiealbums som alle er gået i top-10 i Storbritannien. Editors er et band der aldrig har stået stille i løbet af deres 17-årige karriere. Med deres seneste single ’Heart Attack’, har de

Gør klar til en aften med svensk feel-good pop når Jubël kommer til Pumpehuset.16.5.2022 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

JUBEL PUMPEHUSET 25. SEPTEMBER 2022 Gør klar til en aften med svensk feel-good pop når Jubël kommer til Pumpehuset. Jubël har mestret lyden af sommer. Den Stockholm-baserede duo betragtes som et af Sveriges førende pop-acts. De specialiserer i pop-ørehængere bygget op omkring indviklet sangskrivning, sprøde produktioner og en lækker ”feel-good”-vokal. Med denne vindende formular har de ramt hitlisterne flere steder i verden, modtaget platin-certificeringer og opnået millioner af streams. Derudover har de opbygget en solid fanbase på bare få år. Duoen består af de to songerwritere/ musikere/ producere Sebastian Atas og Victor Sjöström. En unik kombination af dance og pop giver genlyd i deres musik. Begge artister startede på den svenske EDM-scene, men har senere hen fundet en mere raffineret radio-venlig pop-lyd. Deres hit ’Dancing In The Moonlight’ fra 2018 opnåede en guld-certificering i Danmark og har i skrivende stund mere end 300 millioner streams på Spotify. Lead vokalisten, Sebas

R&B-sangerinden Kehlani giver koncert i Den Grå Hal til november.16.5.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

KEHLANI DEN GRÅ HAL 17. NOVEMBER 2022 En af tidens mest betagende R&B-sangerinder, Kehlani, giver koncert i Den Grå Hal til efteråret. Uden at pynte på et eneste ord er Kehlani blevet kendt for at komme med ærlige sandheder det ene øjeblik og kaste mellemfingrene op det næste. Den dobbelt GRAMMY-nominerede, platinsælgende sangerinde fra den amerikanske vestkyst finder altid en måde at være relaterbar på, helt uden filter. Hendes 2015-mixtape ’You Should Be Here’ fik en GRAMMY-nominering i kategorien Best Urban Contemporary Album og siden da har Kehlani ikke set sig tilbage. Kehlani har udgivet tre guld-certificerede singler og fire platin-singler, inkl. ’Gangsta,’ ’The Way” [feat. Chance the Rapper], ‘CRZY’ og ‘Nights Like This’ [feat. Ty Dolla $ign]. Hendes samlede streaming tal har ramt mere end en milliard og Billboards Women In Music-afdeling honorerede hende med deres Rule Breaker Award. I 2019 udgav Kehlani det chart-toppende mixtape ’While We Wait’ og har sidenhen fået et barn.

Gør klar til en tung aften med dobbelt headliner-koncert med TesseracT og Lorna Shore i Pumpehuset.13.5.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

TESSERACT & LORNA SHORE PUMPEHUSET 7. AUGUST 2022 Gør klar til en tung aften med dobbelt headliner-koncert med TesseracT og Lorna Shore i Pumpehuset 7. august 2022. TesseracT er et progressivt metalband fra England, som blev dannet i 2003 og har lige fra begyndelsen fokuseret på en kombination af progressiv rock og progressiv metal. I alt har bandet udgivet fire studiealbums. De har senest været aktuelle med ’P O R T A L S’, som er et konceptalbum skabt for at give fans en mulighed for at flygte i en tid med isolation under corona. Her fremførte de sange, der spænder over hele deres katalog. I december 2020 inviterede TesseracT sine fans til at deltage i en levende filmisk oplevelse og live-optræden med smuk belysning og slående effekter i denne forbindelse. Lorna Shore er et Amerikansk deathcore band, hvis lyd ligeledes kan beskrives som symfonisk ekstremmetal og blackmetal med en intens hardcore lyd. Bandets seneste studiealbum ’Immortal’ fra 2020 blev blandt andet omtalt som årets b

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum