Tønder Kommune

TØNDERMARSK INITIATIVET LANCERER NY PODCAST OM TØNDERMARSKEN

Del
Tøndermarsk Initiativet er stolte af at præsentere en ny tilføjelse til podcast-verdenen – fem afsnit om Tøndermarskens historie, natur og kultur i podcasten ”Skru’ op for Sønderjylland”.

Podcasten er dedikeret til at udforske mange smukke og unikke steder i Tøndermarsken og vil udkomme i alt fem afsnit på de kommende lørdage.

I første afsnit, der allerede er blevet udgivet, fokuserer vært Morten Resen og fugleeksperten Iver Gram på Tøndermarskens storslåede fugleliv. Lyttere kan tage med på en spændende fuglesafari og blive klogere på områdets mange forskellige fuglearter.

De næste fire afsnit vil dække en række andre emner om Tøndermarsken, herunder madkultur, Tøndermarskens afvanding, bygningskultur og det sønderjyske kaffebord. Lyttere vil blive introduceret til områdets historie og kultur og få masser af gode tips og tricks til at udforske Tøndermarsken på egen hånd.

Podcasten er produceret af GoLittle Creative for Tøndermarsk Initiativet, og vært Morten Resen vil guide lyttere gennem hvert afsnit. Lyddesign og musik er udviklet af Thomas Banke Brenneche.

Podcasten er en del af Destination Sønderjyllands podcast "Skru' op for Sønderjylland" og kan findes i din foretrukne podcast-app og på destinations Sønderjyllands hjemmeside: https://www.visitsonderjylland.dk/podcast

Kontakter

Kontakt:


Signe Visbech Holm Pedersen, projektkoordinator, Tøndermarsk Initiativet: Tlf.: 4041 4302

Billeder

Information om Tønder Kommune

Tønder Kommune
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder

+45 74 92 92 92https://www.toender.dk/

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum