Landdistrikternes Fællesråd

Tønder Kommune melder sig ind i Landdistrikternes Fællesråd

Del

Landdistrikternes Fællesråd har fået endnu et medlem. Med Tønder Kommunes indtræden repræsenterer rådet 47 kommuner rundt i hele landet.

Tønder Kommune er blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd.
Tønder Kommune er blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd.

Denne uge meldte Tønder Kommune sig ind i Landdistrikternes Fællesråd og gjorde dermed kommunen en del af arbejdet for at skabe bedre rammevilkår og udviklingsmuligheder i hele landet.

Hos Landdistrikternes Fællesråd glæder formand Steffen Damsgaard sig over det nye sønderjyske medlem.

- Der skal lyde et varmt velkommen til Tønder Kommune. Det er i fællesskab, at vi virkelig kan gøre en forskel for landets landdistrikter og yderområder. Med Tønder Kommune i vores medlemskreds er det fællesskab blevet endnu stærkere, siger han.

Tønder Kommunes Landdistriktsudvalg har indtil nu været repræsenteret i Landdistrikternes Fællesråd som såkaldt C-medlem. Nu bliver hele kommunen medlem af rådet og omplaceres derfor til et B-medlemskab.

Og det er et positivt skridt op i medlemsrækkerne, mener formanden for Landdistriktsudvalget i Tønder Kommune, Finn Hansen.

- Landdistriktsudvalget i Tønder ser ekstra muligheder i et skifte fra C-medlemskab til B-medlemskab for i højere grad at udnytte synergien mellem kommune, landdistriktsudvalg og Landdistrikternes Fællesråd – en synergi, vi mener, kan være med til at præge udviklingen i landdistriktsområderne i en positiv retning, siger han.

De seneste måneder har Landdistrikternes Fællesråd haft vokseværk. Tønder Kommune er den tredje kommune inden for lidt over en måned, som er blevet medlem - for nogle uger siden kom Silkeborg Kommune med og tirsdag blev Læsø Kommune medlem. 

Med Tønder Kommune har Landdistrikternes Fællesråd 47 af landets 98 kommuner som medlemmer.

Nøgleord

Kontakter

Noa Jankovic, pressechef i Landdistrikternes Fællesråd, tlf. 71 70 82 49, mail noa@landdistrikterne.dk

Billeder

Tønder Kommune er blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd.
Tønder Kommune er blevet medlem af Landdistrikternes Fællesråd.
Download

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Tybovej 2
6040 Egtved

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer og virksomheder samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum