Det Kongelige Teater

Tommy Kenter erstatter Henning Jensen i Kong Lear

Del

En tidligere arbejdsskade gør, at Henning Jensen må trække sig fra forestillingen Kong Lear på Det Kongelige Teater. Tommy Kenter overtager rollen

Med kort varsel overtager Tommy Kenter rollen som Kong Lear i Shakespeares klassiker af samme navn i hele spilleperioden. Oprindeligt skulle rollen være spillet af Henning Jensen, men en arbejdsskade i nakken, som han pådrog sig under forestillingen ”Gengangerne” for fire år siden, har i længere tid plaget den folkekære skuespiller, som nu må give sig selv og skaden ro til at komme sig.

Både Det Kongelige Teater og Henning Jensen er naturligvis meget kede af situationen, men er enige om, at det både er den rigtige og nødvendige beslutning.

Trods omstændighederne er Det Kongelige Teater stolte af at kunne præsentere Tommy Kenter som hovedrollen i Kong Lear.

- Det er ganske enkelt meget trist, at Henning ikke kan spille Kong Lear. Under de omstændigheder er jeg dog lykkelig for, at Tommy Kenter er trådt til med meget kort varsel og går "all in". Han er en meget stærk skuespiller, og jeg er overbevist om, at der venter publikum en stor oplevelse med Tommy som Lear, siger skuespilchef på Det KongeligeTeater, Morten Kirkskov.

Tommy Kenter er allerede i gang med prøverne til den omfattende rolle, og Kong Lear får premiere den 5. februar 2016 som planlagt.

Kontakter

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum