Luger

Tomas Høffding annoncerer Danmarksturne i 2023 i forbindelse med sit kommende album ''BLOD SVED DANS OG TÅRER''

Del

En af Danmarks travlest turnerende kunstnere, Tomas Høffding, tager fri fra hans evige rejse med den internationale succes Whomadewho, for at spille en lille kompakt Danmarks turne i marts 2023.

Hvis du var en af de heldige, der nåede at få billet til hans første, eneste, og totalt udsolgte

spillestedskoncert i 2021 på Hotel Cecil, vil du vide, at Tomas Høffding live med band er en usædvanlig nærværende, følelsesmættet og samtidig clubby oplevelse. Intense passager med Tomas og hans guitar væver sig ind og ud af cyklende discovibes, four-to-the-floor stortromme og dyb bas, med hans bløde croon og intime sangskrivning som omdrejningspunkt. 

Tomas Høffdings beskriver selv sin musik som en gummicelle med fløjsbetræk: "Jeg prøver at skabe et robust og varmt space, hvor man kan kaste sig trygt ind i væggene eller bare sidde og få varmen. Hårdt og blødt på en gang. Et sted i musikken hvor vi rummer os selv og hinanden. Hvor vi kan danse, græde og være nærværende sammen. Og så må det gerne skubbe til grænserne, hvad elektronisk popmusik kan være"

Tomas varsler nyt album i februar 2023! Vi glæder os til at høre sangene live for første gang på den kommende Danmarksturné. Han kommer naturligvis også til at spille sangene fra hans debut, Ild, Drømme Frihed og Fred, som bland andre, Gaffa kvitterede med 5 stjerner.

Datoer:

15. marts: MUSIKKENS HUS, Ålborg

16. marts: RADAR, Århus

17. marts: POSTEN, Odense

18. marts VEGA, København

Bandet:

Guitar, Synths og kor: Una Skott (Falullah, Nana Jacobi)

Trommer: Nikolaj Montin (Phlake, Mø)

Kor: Signe Eggert, Antonia MrSic, Miriam Villekjær Lassen og Simone Tang

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

Den elektroniske synthwave-duo The Midnight spiller i Store VEGA 21. marts 2023. De tager Goose med som special guest26.9.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

The Midnight består af den amerikanske singer-songwriter Tyler Lyle og den danske trommeslager og producer Tim McEwans. Deres musikalske rejse er drevet af en umættelig nysgerrighed, fra deres synth-tung begyndelse til nu at levere dundrende arena-rock-akkorder og smittende pop-hooks. Duoens lyd er en sammensmeltning af Tyler Lyles amerikanske drømmehistorier og Tim McEwans filmiske lydbilleder.

Den grænseløse kunstner, Oliver Tree, kommer til Store VEGA på lørdag 19. november 202212.9.2022 18:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Oliver Tree er en vokalist, producer, sangskriver, instruktør og performer som udforsker skæringspunktet, hvor pop og alternativ mødes lydmæssigt, samt hvor kunst og underholdning støder sammen visuelt. Fra komedie til action-sport, Oliver Trees verden er anderledes end nogen kunstner, der er kommet før ham. Tree, der kommer fra Santa Cruz, Californien, har i løbet af de sidste 10 år været involveret i mange forskellige projekter og iterationer. Han er så ekstremt uforudsigelig som kunstner at ingen kan gætte hvad hans næste træk bliver. Han er ikke bange for at få dig til at grine, græde, tænke dybt eller føle dig fuldstændig utilpas i løbet af en 4 minutters musikvideo, og han er på vej til at udvikle sin egen plan for markedsføring af popkultur i den moderne verden. Alsidig i enhver forstand af ordet, Oilver Tree udforsker ikke kun enhver form for underholdning, men også enhver type genre i hans musik. Det har ingen grænser. Oliver Tree har bygget et multimedieprojekt designet til a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum