Tom Espensen ny seniorkommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation

Del

Grønbech PR og kommunikation styrker sine kompetencer indenfor strategisk storytelling for specialistvirksomheder, der længe har været en signatur for bureauets arbejde.

Kommunikationsbureauet med kontor i Dragør og kunder i hele landet har ansat Tom Espensen fra Værløse som ny seniorkommunikationsrådgiver.

Tom Espensen har gennem de seneste ti år været selvstændig kommunikationsrådgiver.

Inden da var han i mere end ti år kommunikations- og marketingdirektør i BEC og inden da kommunikationschef hos hhv IBM og HTS (nu en del af Dansk Industri).

Tom er uddannet journalist, HA, Master i Politisk kommunikation og lederuddannet på hhv Columbia og Stanford University.

I sit nye job bliver Tom en drivkraft i forhold til at styrke Grønbechs kunderelationer og strategisk kommunikationsrådgivning overfor specialistvirksomheder med gode historier.

Tom bor i Værløse sammen med sin hustru Helle, der er skoleleder i Glostrup. Sammen har parret tre børn, som alle er flyttet fra byen.

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt:

Direktør Susanne Lindø Grønbech, 40330555 eller sl@groenbech.com

Seniorkommunikationsrådgiver Tom Espensen, 23720555 eller toe@groenbech.com

Billeder

Information om Grønbech PR

Grønbech PR
A. P. Møllers Alle 9B
2791 Dragør

https://www.groenbech.com/da/

Grønbech PR og kommunikation er specialistvirksomhedernes uundværlige og betroede sparringspartner inden for markedsføring med fokus på storytelling online, PR og kommunikation.

Vi fortæller gode historier om vores kunder, så de opnår en synlighed, styrke og position inden for deres forretningsområde, som medarbejderne og deres kunder finder attraktivt, og andre specialister i samme branche misunder dem.

Følg pressemeddelelser fra Grønbech PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønbech PR

Erfarne erhvervsfolk i Advisory Board hos Grønbech PR og kommunikation ApS24.3.2020 10:17:02 CET | Pressemeddelelse

Grønbech PR og kommunikation i Dragør har fået to erfarne erhvervsfolk i sit Advisory Board. Deres opgave er at gøre kommunikationsbureauet endnu mere relevant for ejerledere og specialistvirksomheder. Ib Paaskesen og Anders Delcomyn Larsen har solid erfaring med rådgivnings- og bestyrelsesarbejder i den slags specialistvirksomheder, som Grønbech gør synlige og succesfulde ved at fortælle deres gode historier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum