DEAS

To stærke ejendomsprofiler slutter sig til DEAS Asset Management: Anette Grotum er ny Head of Asset Management, og Nick Winther er ny Investment Manager

Del
Anette Grotum, ny Head of Asset Management i DEAS Asset Management
Anette Grotum, ny Head of Asset Management i DEAS Asset Management

Anette Grotum er ansat som Head of Asset Management i DEAS Asset Management Danmark. Hun tiltræder den 1. januar 2022 og får ansvaret for teamet af Asset og Investment Managers, der driver langsigtet værdiskabelse og optimerer afkast for investorernes ejendomsporteføljer.

Anette Grotum kommer fra en stilling som Senior Director i Capital Markets hos CBRE Denmark og er uddannet ejendomsmægler, valuar og MRICS. Inden da var hun partner i Sehested Group A/S og har tidligere bl.a. været Investment Director i det børsnoterede Victoria Properties.

Samtidig tiltræder Nick Winther som Investment Manager også i DEAS Asset Management Danmark ligeledes per 1. januar 2022. Han kommer fra en stilling som Fund Manager i Roof Management og har en baggrund som advokat, bl.a i Solstra Capital Partners A/S og Accura Advokatpartnerselskab.

Som Investment Manager får Nick Winther det overordnede ansvar for en af DEAS Asset Managements største investorer i forhold til at implementere deres ejendomsstrategier samt porteføljeoptimering.

”Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til både Anette og Nick, der begge har en dyb og omfattende viden om ejendomsmarkedet. De kommer med en bred erfaring fra ejendomsbranchen inden for både forvaltning, udvikling samt køb og salg af ejendomme. Sammen skal vi styrke værditilbuddet til vores nuværende og kommende investorer,” siger Mette Seifert, CIO (Chief Investment Officer) i DEAS Gruppen.

DEAS Gruppen, der består af DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, har de senere år gennemgået en transformation fra at være et dansk ejendomsforvaltningsselskab til at være en nordisk full-service samarbejdspartner for ejendomsinvestorer. I august 2021 tog DEAS Gruppenendnu et vigtigt skridt på rejsen med ansættelsen af Mette Seifert som ny CIO for DEAS Gruppen.

For mere information:
Mette Seifert, CIO, DEAS Gruppen, mobil: 27 90 12 12

Kort om DEAS Asset Management A/S
DEAS Asset Management er en førende pan-nordisk investerings- og asset managementpartner inden for fast ejendom. DEAS Asset Management tilbyder såvel Fund Management, Investment og Asset Management samt Development og Transaction & Advisory Services. Vi giver institutionelle investorer, familiefonde samt fondsforvaltere (nationale såvel som internationale) fuld adgang til ejendomsinvesteringer i Norden via fonde, joint ventures eller som segregerede mandater. Vores team med mere end 100 ejendoms- og investeringsspecialister har en dokumenteret track record med levering af attraktive afkast inden for ejendomssegmenterne bolig, kontor, retail og logistik. Uanset investeringsstrategi og risikoprofil (core, core+ og value-add) tilbyder vi specialiseret og kvalificeret rådgivning i hele værdikæden fra køb og forvaltning til salg. DEAS Asset Management har en integreret tilgang til ejendoms- og porteføljeoptimering, herunder også inden for ESG og digitalisering. Med otte kontorer fordelt i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vi en stærk pan-nordisk tilstedeværelse med indgående lokal ekspertise. Den samlede ejendomsportefølje under forvaltning, der omfatter både diskretionære og ikke-diskretionære mandater, udgør en samlet værdi på over EUR 8 mia. Porteføljen består af mere end 500 ejendomme med et samlet areal på over 3 mio. m2. DEAS Asset Management er godkendt til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF reguleret). DEAS Asset Management er en del af DEAS Gruppen, som ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deas-asset.com

Billeder

Anette Grotum, ny Head of Asset Management i DEAS Asset Management
Anette Grotum, ny Head of Asset Management i DEAS Asset Management
Download
Anette Grotum, ny Head of Asset Management i DEAS Asset Management
Anette Grotum, ny Head of Asset Management i DEAS Asset Management
Download
Nick Winther, ny Investment Manager i DEAS Asset Management
Nick Winther, ny Investment Manager i DEAS Asset Management
Download

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

DEAS henter digital profil som ny Vice President for Marketing & Communications18.5.2022 11:44:50 CEST | Pressemeddelelse

Camille Berner er nyansat Vice President for Marketing & Communications hos DEAS Group og indtræder i koncernledelsen. Ambitionen er at styrke DEAS’ digitale tilstedeværelse og skabe mere synlighed omkring virksomheden. Ansættelsen glæder Group CEO Rikke Lykke. “Camille har den nødvendige, stærke digitale profil og kommer med en energi, som vi glæder os til at se afspejlet i vores kommunikation. Jeg synes, at DEAS fortjener mere opmærksomhed og et friskt pust,” siger Rikke Lykke om ansættelsen. Camille Berner har en juridisk baggrund fra Københavns Universitet, men har igennem sin karriere primært arbejdet med kommunikation og markedsføring. Hun har stor erfaring med både digitale og analoge medier, og hendes karriere udspringer af mode- og livsstilsbranchen. Camille Berner har desuden været selvstændig konsulent med speciale i digital kommunikation og branding. “Jeg må tilstå, at ejendomsbranchen er ny for mig, men da jeg blev kontaktet og hørte om DEAS’ digitale ambitioner og engagem

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum