Haderslev Kommune

To nye topchefer er på plads i Haderslev

Del

Den 52-årige Christian Haugk fra Kolding bliver ny chef i Haderslev Kommune i en nyoprettet stilling som kultur-, fritids- og landdistriktschef. Han får følgeskab af 43-årige Rasmus Andreassen fra Sønderborg, der tiltræder den ledige stilling som børn- og ungechef i distrikt syd.

Der er nu sat navn på de to nye chefer på børn- og kulturområdet i Haderslev Kommune.

I stillingen som kultur-, fritid- og landdistriktschef indtræder den 52-årige Christian Haugk, der kommer fra en stilling som leder af Kulturinstitutionen Godset i Kolding. Christian Haugk har siden 2002 været med til at udvikle Godset som regionalt spille- og kultursted. Christian Haugk er desuden et kendt ansigt i lokalpolitik i Kolding og er mangeårigt medlem af byrådet i Kolding.

”Christian har skabt flotte resultater inden for kulturlivet i Kolding, og har masser af erfaring og drive, som vi helt sikkert kan bruge i Haderslev. Vi tror på, at han kan skabe helt nye sammenhænge mellem fritid og kultur og land og by”, siger Charlotte Veilskov, direktør for Børn og Kulturservice i Haderslev.

Christian Haugk er uddannet coach og har en kommunal lederuddannelse. Privat bor han i Seest ved Kolding sammen med sin kone Lisbeth.

Stillingen som børn- og ungechef i distrikt syd bliver fra 1. april overtaget af den 43-årige Rasmus Andreassen fra Sønderborg. Rasmus Andreassen er uddannet lærer og har siden 2015 været skoleleder for en stor folkeskole i Sønderborg. Rasmus har desuden erfaring fra Danfoss Universe og fra sin tid som sportschef i FC Sønderborg.

”Rasmus har et indgående kendskab til folkeskolen, og han vil i Haderslev blive ordførende chef for netop skoleområdet. Samtidig har Rasmus et stærkt blik for at sætte barnet i centrum og kan derfor også varetage den meget tværgående ledelsesopgave, som er et krav i Haderslev Kommune”, siger Charlotte Veilskov.

Rasmus Andreassen er uddannet lærer, men har siden 2005 arbejdet med ledelse i forskellige organisationer. Privat bor Rasmus Andreassen i Sønderborg med sin kone og tre drenge. Fritiden bruges blandt andet på familien, motion og så er der desuden tid til at tage en master i offentlig ledelse.

Kontakter

Direktør, Charlotte Veilskov, telefon 21 74 97 30
Rasmus Andreassen, telefon 26 71 59 63
Christian Haugk, telefon 21 46 62 66

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum