Danske Spil A/S

To nye millionærer og en multimillionær hos Danske Spil i weekenden – Lotto puljen vokser til 10 millioner

Del

I den forgangne uge blev der fundet hele tre danskere, som kan gå mandagen i møde som millionærer. Én kan endda kalde sig for multimillionær.

I den forgangne uge blev der fundet hele tre danskere, som kan gå mandagen i møde som millionærer. Én kan endda kalde sig for multimillionær.

Danske Spil skal efter denne weekend udbetale 107 millioner til fredagens vinder af 1. præmien i Eurojackpot. Men uddelingen af millionerne stopper ikke her, for vanen tro bliver der som altid fundet to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million blandt alle spillede rækker.

  • Aftenens første, heldige vinder havde spillet med via sit PLUS-abonnement, og kommer fra det østlige Sjælland. 
  • Aftenens anden vinder havde købt sin kupon hos Dagli´Brugsen Gjerlev.

Vindertal Lotto, lørdag uge 34:

2, 8, 11, 20, 21, 25, 27

Tillægstal Lotto, lørdag uge 34:

3

Vindertal Eurojackpot, fredag uge 34:

4, 13, 32, 39, 41

Stjerntal Eurojackpot, fredag uge 34:

6, 8

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne, men ønsker dem et stort tillykke og ser frem til at tale med dem.

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr. På lørdag er der flotte 10 millioner i puljen, hvis de syv rigtige vindertal rammes.

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver tirsdag og fredag aften. Maksimumpuljen er 750 mio. kr.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland. Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge. Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.
  • Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig spiller vandt 759 millioner kroner. Kuponen blev købt i Meny i Blåvand.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum