Syddansk Universitet

To nye medlemmer i SDU’s bestyrelse

Del

Direktør i Trygfonden og koncernchef for Micro Matic er udpeget til bestyrelsen for Syddansk Universitet.

SDU’s bestyrelse får pr. 1. oktober to nye medlemmer. Det er Gurli Martinussen, direktør i Trygfonden, og Søren K. Vilby, koncernchef i Micro Matic.

Gurli Martinussen, 59 år, er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1987 og har efterfølgende haft en lang karriere inden for centraladministrationen bl.a. som vicedirektør i Erhvervsfremmestyrelsen og direktør i Videnskabsministeriet. Aktuelt er hun direktør i Trygfonden.

Søren K. Vilby, 54 år, er uddannet cand.merc. fra CBS i 1988 og har i mere end 10 år været administrerende direktør for Micro Matic. Han har desuden mange års erfaring med bestyrelsesarbejde fra forskellige virksomheder og er bl.a. formand for Marius Pedersen A/S.

Niels Thorborg, formand for SDU, glæder sig til det kommende samarbejde:

-Et stort velkommen til nogle stærke kompetencer, som sammen med den øvrige bestyrelse vil sikre det fortsatte fokus på arbejdet med verdensmålene og udviklingen af SDU til Danmarks første bæredygtige universitet.  

De to nye medlemmer er udpeget for de næste fire år.

Kontakter

Presseansvarlig Bolette Marie Kjær Jørgensen på tlf.: 93 50 20 19.

Information om Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

https://www.sdu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Ny æra på vej: 5G giver droneteknologien nye muligheder21.6.2021 07:50:42 CEST | Pressemeddelelse

Droner kan være en hjælp til miljøovervågning, transport af medicinsk udstyr og diverse kritiske funktioner, men kan komme i karambolage med den eksisterende flytrafik. Med etableringen af det landsdækkende 5G-netværk kan droner flyve ubemandede side om side med fly og andre forhindringer i luften. Det har fået et bredt hold af forskere og virksomheder til at søsætte et ambitiøst droneprojekt med bevilling fra Innovationsfonden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum