PensionDanmark

To nye direktører udnævnt i PensionDanmark

Del

Med virkning fra 1. marts 2018 har PensionDanmark udnævnt underdirektør Marianne Fussing Ørsted samt underdirektør Ulrikke Ekelund til direktører.

Marianne Fussing Ørsted er 38 år og uddannet cand. scient. pol. Marianne blev ansat i PensionDanmark 1. januar 2009 som direktionsassistent, hvor hun kom fra en stilling på Christiansborg som politisk medarbejder for Peter Christensen (V). Marianne har ansvar for ledelsessekretariatet, HR og intern service samt PensionDanmarks aktiviteter inden for Public Affairs og Corporate Sustainability.

Ulrikke Ekelund er 48 år og uddannet cand. polit. Ulrikke blev ansat i PensionDanmark 1. marts 2016 og har ansvar for Kommunikation og Presse. Ulrikke har tidligere været cheføkonom i BRFkredit, og før det økonom i Økonomiministeriet og Nationalbanken.

”Jeg glæder mig over, at PensionDanmark med udnævnelsen af Marianne og Ulrikke får sine to første kvindelige direktører. Det er to dygtige ledere, der gør en forskel for PensionDanmark og vores medlemmer. Marianne og Ulrikke er allerede i dag en del af den øverste ledelsesgruppe”, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Nøgleord

Billeder

Information om PensionDanmark

PensionDanmark
PensionDanmark
Langelinie Alle 43
2100 København Ø

https://www.pensiondanmark.com/

Følg pressemeddelelser fra PensionDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PensionDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum