North

To North-spillere udtages til DBU's FIFA-landshold i 40.000$-turnering

Del

Marcus "Marcuzo" Jørgensen, Fatih “M10Ustun” Üstün og August “Agge” Rosenmeier udtages til DBU's FIFA-landshold, der deltager i 40.000$-turneringen eNations Cup.

To North-spillere er udtaget til DBU’s FIFA19-landshold, der den 13. og 14. april skal dyste ved det prestigefyldte eNations Cup i London.

Norths Marcus “Marcuzo” Jørgensen og M10's Fatih “M10Ustun” Üstün er primære spillere, mens Norths August “Agge” Rosenmeier er reserve og vigtig sparringspartner for de to startere.

En storspillende Marcuzo 

Marcus “Marcuzo” Jørgensen er særdeles velspillende endnu. Han har dels kvalificeret sig til eChampions League og ligger i toppen af topcorerlisten i eSuperligaen med 40 mål efter otte kampe.

- Jeg har udviklet mig som person og professionel, siden jeg kom til North, og min sæson kulminerer foreløbigt ved at blive udtaget til landsholdet. Jeg er enormt stolt over at skulle repræsentere mit land i det spil, jeg elsker allermest, siger Marcus “Marcuzo” Jørgensen.

- Vi har et stærkt hold, og vi går naturligvis efter guldet. Fatih er en af de bedste på Playstation lige nu, og at min holdkammerat fra North, Agge, også er med som udskifter, er også vigtig for holdet. Hans erfaring som tidligere verdensmester er uvurderlig, siger Marcus “Marcuzo” Jørgensen.

Også Fatih “M10Ustun” Üstün, der i øjeblikket indtaget verdensranglistens 5. plads, glæder sig til at skulle repræsentere landsholdet.

- Det betyder virkelig meget for mig at skulle repræsentere Danmark på FIFA-landsholdet. Vi har et stærkt lineup i Marcuzo og jeg som førstevalg - og Agge som backup og sparringspartner, siger Fatih “M10Ustun” Üstün.

40.000$ på højkant

20 landshold, der repræsenterer alle FIFA’s konfederationer; CONCACAF, CONMEBOL, CAF, OFC, AFC og UEFA konkurrerer i et 2 vs. 2-format, der skal afgøre, hvem der til sidst kan løfte pokalen og broderparten af præmiepuljen 40.000$ og vigtige 1500 FIFA Global Series Points.

Selvom August “Agge” Rosenmeier ikke er førstevalg til landsholdet, har den tidligere verdensmester :

- Jeg er glad for at skulle repræsentere mit land, og selvom det ikke er som førstevalg, så føler jeg, at jeg har en masse at bidrage med som tidligere verdensmester. Fatih og Marcus er sindssygt stærkt spillende lige nu, og jeg tror bestemt på, at de kan gå hele vejen, siger August “Agge” Rosenmeier.

De tre danskere er blevet placeret i gruppe D, hvor de står overfor Rusland, Portugal, Australien og Holland.

- Vi har et utroligt stærkt landshold med Marcuzo og Fatih, der er de stærkeste danskere i øjeblikket - og med Agge som backup og vigtig sparringspartner føler jeg, vi har en god chance. Så med det rette held på dagen, og hvis vi spiller op til vores bedste, så føler jeg vi har en chance for at kunne spille med om guldet, siger landstræner Dennis "Norden" Nordenbøl.

Kontakter

Billeder

Links

Information om North

North
North
PH Lings Allé 2
2100 København

93907617https://www.north.gg/

Følg pressemeddelelser fra North

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra North

North enters Apex Legends and sign former CS:GO pro28.3.2019 17:50:00 CETPressemeddelelse

Today North enters the free-to-play shooter Apex Legends. Often described as the first serious competitor to Fortnite, EA developed Apex Legends amassed record breaking 50 million active players only four weeks after it’s release. North has scouted 23-year old Apex Legends player Slovenian pro Matej "MaTaFe" Fekonja. He is a retired CS:GO professional who played under the fnatic infrastructure in 2018, and has found great growth and success since turning his focus to Apex Legends. - I am very excited and happy to join North as I am confident that with their support there is no ceiling as to where we can rise together, says Matej "MaTaFe" Fekonja who will stream under the North banner from his home in Slovenia. - After a meeting with North I realised that we share same values and goals and that we would be a perfect fit. With North supporting me, we will together take a step into the competitive scene and be the pioneers of competitive Battle Royale that is Apex Legends, sayd Matej “MaT

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum