Danske Spil A/S

To million-vindere i Lotto i sidste uge – er dette Danmarks heldigste gade?

Del

Er Amagerbrogade mon Danmarks heldigste gade? I sidste uge blev der atter engang vundet en milliongevinst på en kupon købt på Amagers hovedgade, da Lottos Millionærgaranti blev udløst – det er 15. gang siden foråret 2000, at en kupon købt på netop den vej udløser en gevinst på 1 million eller derover.

Der var ingen vindere af førstepræmiepuljen i Lotto i sidste uge, men der var alligevel to danskere, der vandt en million kroner i Lotto takket være Millionærgarantien, der bliver udtrukket blandt alle spillede rækker.

Den ene million blev udløst på en kupon, der var købt på Amagerbrogade, som efterhånden kunne være en gade brolagt med guld. Blandt de femten milliongevinster, der gennem årene er vundet på Amagerbrogade, findes også to af de allerstørste af slagsen.

I januar i 2005 blev der således vundet 32,4 millioner kroner og i maj 2008 vandt en dansker over 31 millioner kroner samme sted – begge gevinster blev dengang vundet i Onsdags Lotto. Til sammen har de 15 Amagerbrogade-vindere vundet næsten 107 millioner.

Helt så meget kan man ikke vinde i denne uge, men førstepræmiepuljen til lørdagens Lotto trækning er dog oppe på flotte 10 millioner kroner.

Udover vinderen på Amagerbrogade, så faldt der også en million Millionærgaranti kroner af til en person, der havde spillet Lotto i Næstved Storcenter.

Det var i øvrigt historiens femte milliongevinst i shopping-centret udenfor Næstved.

Vindertal uge 37:

7, 19, 21, 22, 25, 32 ,36

Tillægstal uge 37: 2

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum