Lange PR

To løver skal gøre grønne mosvægge til det nye sort

Del
Ukrainske Anna Povod og danske Stefan Thirstrup kunne her til aften forlade Løvens Hule med hele to nye medejere af virksomheden MosDecor, der har specialiseret sig i mosvægge til private hjem og kontorer. Jacob Risgaard og Jesper Buch valgte således at sætte kløerne i to gange 10 procent, der indbragte de nybagte virksomhedsejere 100.000 kroner, som skal bruges til at optimere MosDecors logistik- og e-commerce-forretning.
Jacob Risgaard og Jesper Buch satte sig hver især på 10 procent af MosDecor for i alt 100.000 kroner i seneste udgave af Løvens Hule.
Jacob Risgaard og Jesper Buch satte sig hver især på 10 procent af MosDecor for i alt 100.000 kroner i seneste udgave af Løvens Hule.

Coolshop-medejer Jacob Risgaard og serieinvestor Jesper Buch har flere gange før haft en særdeles god næse for investeringer, der på kort tid er blevet til guldrandede forretninger. Netop det er også ambitionen bag investor-parrets seneste investering i den purunge Odense-virksomhed MosDecor, der siden 2020 har solgt dekorative og støjreducerende mosvægge til privatkunder og virksomheder over hele landet.

Jacob Risgaard og Jesper Buch satte sig hver især på 10 procent af MosDecor for i alt 100.000 kroner. Det beløb ønsker iværksætterparret Anna Povod og Stefan Thirstrup med det samme at konvertere til en fintuning af virksomhedens e-commerce-motor og logistikforretning, der fremover kommer til at nyde godt af CoolGroups stordriftsfordele på fragtområdet.

Anna Povod fik idéen til de smukke mosvægge, da hun flyttede sammen med sin kæreste Stefan. Hun havde tidligere set forskellige mosarter anvendt som vægdekorationer og boligudsmykning, men fandt i første omgang ikke nogen steder, hvor hun nemt kunne købe en mosvæg efter sine ønsker i Danmark. Derfor valgte hun at aktivere sine østeuropæiske kontakter, der hjalp med at få de første aftaler i stand med leverandører af mos fra blandt andet Ukraine, Spanien, Frankrig, Norge og Finland. Mosset leveres i en præserveret og glycerinbehandlet udgave, der ikke ændrer udseende eller skal vandes, og man kan som virksomheds- og privatkunde få præcist det design, man ønsker.

-          Uanset, om man ønsker en logovæg i mos eller en bestemt form på et mosbillede, kan vi designe det, og efter nogle ugers produktion får kunden leveret vægudsmykningen direkte til adressen. Vi tror meget på, at det kan tilføre den nordiske indretningsstil et lidt mere organisk touch, og mosbillederne er tilmed med til at dæmpe rumstøj og regulere fugtigheden i hjemmet eller på kontoret. Det er vi glade for, at Jacob Risgaard og Jesper Buch også kunne se forretningspotentialet i, og vi glæder os selvsagt til at have to så store kapaciteter med ombord, siger Anna Povod, stifter af MosDecor, som hun driver med sin kæreste Stefan Thirstrup.

MosDecor blev stiftet så sent som i 2020 og begyndte mest af alt som et hobbyprojekt, hvor iværksætterparret indledningsvist lagde de første vægbilleder og dekorationer op på Instagram. Herefter tog tingene fart, og både Anna Povod og Stefan Thirstrup satser nu 100 procent på MosDecor som deres levevej. Omsætningen nærmede sig en lille million i 2022, og målet for 2023 er at nå 2,5 millioner kroner med især erhvervslivet som en af de store aftagere af de unikke mosvægge.

-          Der er ingen tvivl om, at vi her har at gøre med et helt særligt iværksætterpar. Vi blev omgående forelsket i dem, og når de så samtidig har skabt et unikt produkt, har vi den perfekte kombination. Produktet er ekstremt nemt at skalere, råvarerne er der rigeligt af i de europæiske skove, og derfor var vi ikke et sekund i tvivl om, at det her nok skal blive en god forretning, siger Jacob Risgaard og Jesper Buch, der sammen med sin partner i Viking Capital Morten Larsen, tidligere stifter af Hungry.dk, nu ejer 20 procent af MosDecor.

MosDecor bygger i øvrigt på Biophilia-hypotesen, der beskæftiger sig med, hvordan vi mennesker har en helt grundlæggende forbindelse med naturen og derfor følger et velvære, når vi er i nærheden af den.

Nøgleord

Kontakter

Stefan Thirstrup, MosDecor, 22 96 00 53 / info@mosdecor.dk
Anna Povod, stifter, MosDecor, 50 35 18 17
Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Billeder

Jacob Risgaard og Jesper Buch satte sig hver især på 10 procent af MosDecor for i alt 100.000 kroner i seneste udgave af Løvens Hule.
Jacob Risgaard og Jesper Buch satte sig hver især på 10 procent af MosDecor for i alt 100.000 kroner i seneste udgave af Løvens Hule.
Download
Omsætningen i MosDecor nærmede sig en lille million i 2022, og målet for 2023 er at nå 2,5 millioner kroner med især erhvervslivet som en af de store aftagere af de unikke mosvægge.
Omsætningen i MosDecor nærmede sig en lille million i 2022, og målet for 2023 er at nå 2,5 millioner kroner med især erhvervslivet som en af de store aftagere af de unikke mosvægge.
Download

Information om Lange PR

Lange PR
Skudehavnsvej 30, Kajplads 7
9000 Aalborg

20763020http://www.langepr.dk

Følg pressemeddelelser fra Lange PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lange PR

Specialister i 3D-print gik efter ny løve - og fik hende10.3.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det var ikke pengene, men erfaringen, som LAB3D jagtede i dette års sidste afsnit af Løvens Hule. De to unge stiftere gik efter at få Louise Herping Ellegaard med ombord i deres virksomhed, der 3D-printer produkter og netop har lanceret en banebrydende pakkeløsning til landets skoler. Investeringen på 300.000 kroner fra Louise Herping Ellegaard skal blandt andet hjælpe LAB3D med at skalere udlejningen af 3D-printere og -software til skolerne.

Bakteriedræbende sengetøj høster tre x Løve-guld3.3.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Generelt vasker vi danskere vores sengetøj alt for sjældent. Og efter bare syv dages brug uden vask stiger antallet af bakterier i sengetøjet til 17.000 gange den mængde, der er på et toiletsæde. Derfor har aarhusianske DAWN udviklet en serie af sengetøj i økologisk bomuld med den særlige egenskab, at det aktivt dræber 99,9 procent af alle bakterier. Dermed mindskes behovet for de dyre maskinvaske, og det kunne de to løver Jesper Buch og Christian Arnstedt sammen med special guest-løve Tommy Ahlers ikke stå for.

Århusiansk rejsebureau for håndværkere vil bygge ny tradition for sabbatår24.2.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det er næsten kutyme, at gymnasieelever efter endt studie og national fejring takker ja til et af de utallige tilbud om en dannelsesrejse til alverdens eksotiske egne. På erhvervsskolerne er der til gengæld hverken hue eller nationale overskrifter, når tusindvis af tømrere, smede og murere hvert år står med svendebrevet i hånden. Ligeledes er håndværkernes primære tilbud om et udlandsophold ofte en kold skurvogn i Norge eller Grønland – inkl. 70 timers arbejdsuge. Det vil et rejsebureau for håndværkere gøre op med. Og efter en stor investering på 800.000 kroner i Løvens Hule står ScandiMate nu godt rustet til at indfri ambitionerne om at hjælpe landets håndværkere ud i verden, hvor det vel at mærke er oplevelserne og ikke indersiden af en ellers eksotisk arbejdsplads, der er i centrum.

Intelligent dansk drik rejser kloge penge i Løvens Hule24.2.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Tankstationer og supermarkeder bugner af drikke med såkaldt sundhedsfremmende egenskaber, og derudover propper vi danskere os med alt lige fra slik til kaffe og energibarer for at øge vores produktivitet. Faktum er blot, at ingen af produkterne reelt gør noget godt for kroppen og primært får blodsukkeret og koncentrationsevnen til at opføre sig som en yoyo. Det har århusianske Clutch Nutrition sat sig for at ændre med en nyudviklet plantebaseret drik, som virksomheden betegner som intet mindre end verdens sundeste. Det fik i aftenens udgave af Løvens Hule Christian Arnstedt og Jacob Risgaard til at investere 800.000 kroner i det, der gerne skal blive til verdens førende funktionelle drik.

Eventyrligt univers leger sig til løvekapital17.2.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Børn kopierer som bekendt de voksne, og derfor er der flere og flere små poder, der bruger alt for meget tid foran skærmen eller mobiltelefonen. Derfor vil stifter af Eventyrakademiet Anna Hasselby gøre sit til, at minderne fra barndommen ikke opstår med en masse elektronik i hånden. I stedet har hun skabt mysterier, familiegåder og agentspil, som børn og voksne sammen kan lege med i weekender, ferier og til fødselsdage. Det kunne den legesyge løve Jacob Risgaard ikke stå for, og derfor købte han i seneste udgave af Løvens Hule 15 procent af Kastrup-virksomheden Eventyrakademiet.