ISS Danmark

To kokke fra ISS med til at vinde bronze til kokke-VM

Del

Cateringslandsholdet vandt torsdag aften en bronzemedalje til VM i catering i Luxembourg. Dermed kan de kalde sig verdens 3. bedste kokkelandshold de næste fire år. Det blev afgjort, da holdet formåede at levere et sublimt resultat i disciplinerne Restaurants of Nation, Chefs Table og Community Catering

Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais

Torsdag aften kulminerede to års dedikeret træning for syv kokke på det danske Cateringslandshold, da alt næsten gik op i en højere enhed, og holdet vandt en bronzemedalje til VM i Catering i Luxembourg. Et resultat, der levede op til målsætningen om en top-3-placering.

To af kokkene på holdet arbejder til dagligt i ISS’ restaurant 1932 i LEGO Campus.

”Jeg er superstolt af vores team, og det resultat vi præsterer. Vi havde drømt større, men en podieplads er også rigtigt godt. Alt det vi havde trænet, sad lige i skabet, så det er virkelig positivt, og noget vi tager med videre til næste konkurrence,” siger Rasmus Bundgaard Nielsen, der er holdkaptajn for Cateringslandholdet og uddyber:

”Vi havde en fryser, der ikke fungerede, hvilket gav problemer med desserten. Det må ikke ske, men på trods af det, formår vi alligevel at komme på podiet, så det er virkelig flot. Næste målsætning er en guldmedalje til OL i Stuttgart 2024.”

Også hos det nyeste medlem af Cateringslandsholdet Christoffer Bro var det en stor oplevelse at være med til at repræsentere Danmark i en stor international kokke-konkurrence.

”Det var helt vildt fedt at være med. Vi er et hold, der udlever en drøm sammen. Der er et fantastisk kammeratskab og et fagligt miljø, hvor vi deler viden og inspirerer hinanden. Det er virkelig stort at være en del af. Og selvfølgelig er det kæmpestort at vinde en bronzemedalje,” siger Christoffer Bro.

Hos begge kokke er der også stor glæde over, at det kan lade sig gøre at forfølge deres drømme og ambitioner uden for ISS.

”Vi synes, det er helt vildt fedt, at vi kan få lov til at konkurrence i en sådan konkurrence som VM i Catering. Den fleksibilitet og opbakning vi får fra vores arbejdsplads, betyder alt. Uden den kunne det ikke lade sig gøre at forfølge vores drømme,” siger de begge samstemmende.

Næste målsætning for Cateringslandsholdet er OL i Stuttgart 2024. Både Rasmus og Christoffer forventer begge at være med, når holdet skal forsøge at forsvare guldmedaljen, der blev vundet i 2020.

Årets tema for konkurrencen var lokale traditioner. Holdene skulle kreere en menu, der bestod af fingerfoods, salater, fisk-, kød- og vegetarhovedret med tilbehør og dessert til dommerne og 120 gæster.

Kontakter

Billeder

Foto: Jesper Rais
Foto: Jesper Rais
Download
Foto: ISS. Til venstre Christoffer Bro og til højre Rasmus Bundgaard Nielsen (holdkaptajn for Cateringlandsholdet)
Foto: ISS. Til venstre Christoffer Bro og til højre Rasmus Bundgaard Nielsen (holdkaptajn for Cateringlandsholdet)
Download

Information om ISS Danmark

 

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum