Danske Spil A/S

To danskere var sølle ET tal fra at vinde over en halv milliard

Del
Førstepræmiepuljen i Eurojackpot er igen ved at være helt i top: I sidste uge var to danskere tæt på den helt store gevinst, men de måtte begge ’nøjes’ med andenpræmier til henholdsvis lige over og lige under 3 millioner.

Nej - heller ikke i sidste uge blev der fundet en vinder af den efterhånden enorme førstepræmie i Eurojackpot: Derfor er puljen til tirsdagens trækning i denne uge oppe på hele 657.000.000 kroner.

Men mindre kan selvfølgelig også gøre det, og et par heldige danskere er nok alligevel meget tilfredse med de gevinster, som de hentede ved trækningerne i sidste uge: Ved tirsdagens trækning vandt en heldig dansker fra Hvidovre 3.375.846 kroner via andenpræmien i Eurojackpot.

Og fredag var der såmænd også en dansk andenpræmievinder: En heldig århusianer spillede med via mobilen og endte med at vinde 2.998.304 kroner.

"Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil opstemte hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direk-tør i Danske Lotteri Spil.

Også to vindere i Lotto

Udover de to Eurojackpot-vindere var der ved lørdagens trækning i Lotto også to vindere.

Der var heller ikke her nogen vinder af førstepræmien, men også her gælder det, at 'mindre kan gøre det': Og to heldige danskere vandt hver især en million kroner via Millionærgarantien.

Den ene kommer fra Nordjylland og havde spillet med via mobilen: 40 rækker med joker, hvilket gav en gevinst på 120 kroner - udover millionen.

Den anden vinder af millionærgarantien har spillet en fem-ugers kupon hos Kvickly i Bruuns Galleri i Århus. I sidste uge gav kuponen ingen sidegevinster, så her var præmien en helt rund million kroner.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum