Danske Spil A/S

To danskere løber med milliongevinst i Eurojackpot

Del

Fredag har to heldige danskere hver vundet 4,5 millioner kroner i 2. præmie i det europæiske lotteri Eurojackpot. Det er den tredje milliongevinst til en dansker i denne uge.

Der var mere end 210 millioner kroner på højkant i 1. præmiepuljen fredag aften i Eurojackpot, og selvom det ikke var en dansker, der løb med 1. præmien, er der alligevel masser at glæde sig over.

Der var nemlig to danskere blandt de i alt tre vindere af 2. præmien i det store europæiske lotteri, og de kan hver især se frem til at få sat 4.471.879 kroner ind på bankkontoen.

”Vi er virkelig inde i en god stime. I onsdags vandt en heldig spiller fra København 97 millioner kroner i Vikinglotto, og her til aften er der ikke bare én, men to danskere, der løber med milliongevinster i det store europæiske lotteri; Eurojackpot”, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil, og fortsætter:

”Der er sikkert mange spillere rundt om i Europa, der i denne tid ønsker, at de havde lidt af vores held. Lad os håbe, at vi kan holde fast i det, så vi får endnu flere store gevinster at glæde os over sammen med de mange glade millionærer. Det er trods alt noget sjovere, når præmierne går til danskere.”

Begge vinderkuponer er købt hos forhandlere. Den ene i Kvickly i Nykøbing Falster og den anden i en Dagli’Brugs-butik på Bornholm.

De to nyklækkede millionærer, som Danske Spil endnu ikke har hørt fra, ønskes et stort tillykke.

Det er tredje gang i år, at danskere vinder milliongevinster i Eurojackpot.

I februar vandt en heldig spiller fra Aalborg en gevinst på 8,8 millioner kroner, og i marts var det en nordsjællænder, som kunne forsøde tilværelsen med 5,3 millioner kroner.

Eurojackpot kan spilles i 18 europæiske lande. Udover Danmark er det Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Polen, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Ungarn.

Aftenens 1. præmie gik til en italiener, der vandt 210.931.645 kroner.

Vindertal:

8, 22, 31, 32, 36

Stjernetal:

6, 10

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum