Danske Spil A/S

To danskere fik en million kroner i tidlig julegave

Del

To nye millionærer i weekenden: For anden uge i træk var der ingen, der ramte syv rigtige i Lotto, men Millionærgarantien sikrede to heldige danskere 1.000.000 kroner hver.

Man siger, at ’julen varer længe, koster mange penge’… og i hvert fald den første del af sætningen blev i weekenden til sandhed for to danskere, der modtog et par meget tidlige julegaver på hver 1.000.000 kroner, da de vandt via Millionærgarantien i Lotto.

Den ene nyslåede millionær, der kommer fra udkanten af Vejle Kommune, havde spillet 10 rækker med joker via sit PLUS abonnement. Der var oprindeligt ingen gevinst på kuponen, men den endte altså alligevel med at være en million kroner værd.

Den anden millionær, der kommer fra den østlige side af Roskilde Fjord, havde spillet med via mobilen, og heller ikke her var der gevinst til at starte med, før Millionærgarantien slog ned.

De to heldige Lotto-spillere kan nu med sindsro gå decembers julegaveræs i møde: Nu har de nemlig råd til lidt større julegaver, så også den anden del af sætningen fra julesangen kommer til at passe…

Vindertal Lotto, 26. november:

2, 8, 22, 23, 24, 25, 27

Tillægstal Lotto, 26. november:

26

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker

Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum