Haderslev Kommune

To byrådsmedlemmer fejrer 25 års jubilæum

Del

Det er 25 år siden, at Lone Ravn og Finn Lykkeskov blev valgt ind i byrådet. Jubilæet fejres med en fælles reception.

1. januar 1994 blev første officielle dag som byrådspolitiker for både Lone Ravn og Finn Lykkeskov fra Socialdemokratiet.

Finn Lykkeskov blev i sin tid valgt ind i byrådet i Vojens, mens Lone Ravn blev valgt i Haderslev. Siden kommunalreformen trådte i kraft den 1. januar 2007 har de begge siddet i byrådet i Haderslev.

”Som borgmester er det en fornøjelse at kunne være med til at fejre hele to byrådspolitikere på én gang. Jeg har stor respekt for Finn og Lones store engagement og indsats som politikere. De kæmper for deres mærkesager og møder altid utroligt velforberedte”, siger H.P. Geil.

Begge byrådspolitikere er medlem af Økonomiudvalget, og derudover er Finn Lykkeskov næstformand i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, mens Lone Ravn er næstformand i Voksenudvalget.

Jubilæet fejres med en fælles reception for inviterede tirsdag den 29. januar i byrådssalen. Det er umiddelbart inden årets første byrådsmøde i Haderslev.

Kontakter

Billeder

Finn Lykkeskov
Finn Lykkeskov
Download
Lone Ravn
Lone Ravn
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum