To af verdens absolut største spil succeser går i samarbejde i forbindelse med ny TV serie

Del

I forbindelse med weekendens nærtstående premiere på Netflix serien Arcane, der bygger på den kæmpestore spilsucces League of Legends, indgår producenten Riot Games nu i et samarbejde med endnu ét af verdens ubestridt største spilfænomener, Fortnite!

Arcane har premiere på Netflix natten til søndag, kl. 3 dansk tid. Det er den første Netflix-serie, der forsøger sig med co-streaming eksklusivt på Twitch, så influencers på tjenesten kan filme selv sig, mens de ser og reagerer på første afsnit sammen med deres fællesskaber. Som den første tv-serie baseret på League of Legends-universet vil serien følge to ikoniske League-mesteres oprindelse og den magt, der vil rive dem fra hinanden. 

Se Arcane trailer her: https://youtu.be/32oT-CWJOC0

Desuden har verdens højeste bygning, Burj Khalifa i Dubai også på det seneste været meget præget af begivenheden - se video her: https://youtu.be/DZR8CXqJOxk

Det er i denne forbindelse at samarbejdet med giganten Fortnite kommer ind i billedet, da Jinx, en populær League of Legends-champion og hovedperson i den kommende animerede Netflix serie Arcane, slutter sig til Fortnite-verdenen. 

Dette samarbejde mellem League of Legends og Fortnite er den første League of Legends-mester, der er med i et spil, der ikke er fra Riot. En lang række genstande med Jinx-tema vil derfor være tilgængelige i Fortnite Item Shop fra fredag, herunder:

  • Arcane Jinx Outfit
  • Pow Pow Crusher Pickaxe
  • Jinxed Spray
  • Jinx’s Dream Monkey Back Bling
  • Playground (Instrumental) Lobby Track
  • Wreaking Havoc Loading Screen
  • Katchoo! Loading Screen

Brandon Miao, leder af Cross-Product Experiences and Partnerships, Riot Experience (XP) hos Riot Games: "Fortnite har gennemført højt profilerede samarbejder og underholdning oplevelser, mens de har været engageret i at give spillerne indhold, der beriger deres oplevelse både i og uden for spillet, en dedikation, som vi deler og beundrer. Vi håber, at fans vil nyde at se Jinx, en af vores mest ikoniske League of Legends-mestre, i Fortnite for at fejre lanceringen af Arcane.

For at fejre Jinx' indtog i Fortnite-verdenen bringer Riot også et udvalg af Riot Games' produktportefølje (League of Legends PC, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT) til Epic Games Store.

Se iøvrigt den officialle trailer for samarbejdet her: https://youtu.be/WlMjEf85kTg

Steve Allison, vicedirektør og general manager for Epic Games Store: "Riot Games er en af verdens bedste udviklere og skabere af banebrydende underholdnings franchises. Vi er glade for, at de har valgt at samarbejde med os for at bringe deres titler ud til millioner af nye spillere via Epic Games Store."

Dette partnerskab er det første samarbejde mellem Epic Games og Riot Games og den seneste aktivering i den nyligt annoncerede RiotX Arcane-event, som er en måned lang oplevelse, hvor alle produkterne samles for at fejre lanceringen af Arcane, Riots første animerede serie.

Om Riot Games
Riot Games blev grundlagt i 2006 for at udvikle, udgive og støtte de spil i verden, der er mest spiller fokuserede. I 2009 udgav Riot sin første titel, League of Legends, som blev hyldet verden over. League er siden blevet det mest spillede PC-spil i verden og en vigtig drivkraft for den eksplosive vækst inden for esports. Mens League går ind i sit andet årti, fortsætter Riot med at udvikle spillet og samtidig levere nye oplevelser til spillerne med Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift og flere titler, der er under udarbejdelse, og udforsker Runeterras verden gennem multimedie projekter inden for musik, tegneserier, tv og meget mere. Riot har også lanceret en udgivelsesgruppe, Riot Forge, for at samarbejde med tredjepartsudviklere om yderligere spil, der foregår i League-universet. Riot blev grundlagt af Brandon Beck og Marc Merrill, og ledes af den administrerende direktør Nicolo Laurent. Riot har hovedkvarter i Los Angeles, Californien, og har 3.000 Rioters på over 20 kontorer verden over.

Om Arcane League of Legends
Netflix og Riot Games bringer det globale fænomen League of Legends-franchisen til tv med den animerede event-serie Arcane. Serien vil også være tilgængelig på Tencent Video i Kina og markerer Riot Games' første serie til tv. Arcane, der foregår i Riots globalt populære League of Legends IP, er en animeret serie, der er udviklet og produceret af Riot Games i samarbejde med Fortiche Productions. Instagram og Twitter: @arcaneshow

Om Fortnite
Fortnite er et gratis onlinespil, hvor du og dine venner kæmper om at blive den sidste stående i Battle Royale, går sammen om at lave jeres egne kreative spil eller ser et live-show i Party Royale. Download nu, og kast dig ud i kampen på PlayStation, Xbox, Switch, Android, Android, PC og Mac. Få mere at vide på www.fortnite.com.

Nøgleord

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Riot Games rider videre på succesbølgen - lancerer ny titel og afslører fremtidige udgivelser16.11.2021 17:36:51 CET | Pressemeddelelse

Riot Games, dem med Netflix serien Arcane og kæmpe successpillene League of Legends og Valorant fortsætter bølgen af succes via deres Riot Forge label; Ruined King: A League of Legends Story™ og Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ fås i dag - De første detaljer afsløres om Song of Nunu: A League of Legends Story™, CONV/RGENCE: A League of Legends Story™ og meget mere fra Riot Forge.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum