WalletForm

Tjen penge om sommeren

Del

WalletForm har for nylig lavet en undersøgelse, hvor det blev undersøgt, hvordan teenagere og unge voksne tjener penge i løbet af sommeren.

I løbet af sommerferien vælger nogle teenagere og unge voksne at tage et sæsonbetonet arbejde for at få lidt ekstra penge, mens de tager en pause fra skole og universitet. WalletFrom undersøgte populære jobfora for at finde ud af, hvilke typer job der er de mest efterspurgte.

Jobs i Danmark

Mange sommerjobs kræver ingen kvalifikation eller særlig træning - alt hvad du behøver er at være inden for den lovlige alder med en lyst til at tjene ekstra penge. De mest populære sommerjobs, der ikke kræver særlig træning eller færdigheder, indeholder frugtsælgere og jobs hos en biludlejer.

At kunne et andet sprog kan lande dig et job

Hvis du foretrækker at have et sommerjob, der giver dig mulighed for at arbejde på computeren, kan det være et godt valg for dig at blive en online supportmedarbejder. I mange tilfælde kræver disse jobs ikke nogen erfaring. Men hvis du kender et andet sprog eller to, kan du skille dig ud fra konkurrenterne. De fleste efterspurgte sprog er: svensk, tysk, norsk og fransk.

Start din karriere tidligt

Nogle gange er mange teengaere og unge voksne usikre på, hvad de gerne vil i fremtiden. Det er derfor at et sommerjob som assistent kan hjælpe dig med at prøve forskellige roller og se, hvad der passer dig bedst. Sådanne stillinger omfatter: analytikerassistent, kontorassistent, marketingassistent og mange flere.

Vil du gerne vide mere om, hvordan du kan tjene penge ved siden af skolen eller arbejdet? Læs hele historien her.

Nøgleord

Billeder

Information om WalletForm

WalletForm
WalletForm
Vester Voldgade 94
1552 København V

https://walletform.com/da/

Følg pressemeddelelser fra WalletForm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WalletForm