Danske Spil A/S

Tipper fra Odense vinder over 1 million på 13 rigtige: ”Det var befriende at vinde et stort beløb”

Del

Den glade vinder ramte som den eneste tipper 13 rigtige i Tips. Nu vil han cykle 1.100 kilometer med konen.

Der var spænding til det sidste, da lørdagens vindende tipskupon gik hjem. De første 12 kampe på kuponen blev spillet kl. 16.00, og da resultaterne var tikket ind, sad tipperen pludseligt med 12 rigtige. Det ville have givet en fin gevinst på et par tusinde kroner.

Kuponens sidste kamp var Everton-Chelsea med kickoff kl. 18.30. Hvis Chelsea vandt kampen, ville tipperen fra Odense ramme 13 rigtige. Men det vidste han i første omgang ikke.

”Jeg havde passet børnebørn i fire dage, og havde været offline i den tid. Så jeg havde siddet på en campingplads og lavet kuponen, og sendt den på SMS til mine venner i spilleklubben. Så ringede min kammerat pludselig og spurgte, om jeg havde fulgt med. Det havde jeg overhovedet ikke, haha," fortæller den grinende vinder.

Vennen kunne fortælle, at første halvleg i den sidste kamp var færdig, og Chelsea var foran 1-0. Holdt den stilling hjem, ville de vinde over en million kroner.

Spilleklub i fire årtier
Den glade vinder har i små 40 år haft en spilleklub med to venner, hvor de spiller for små beløb hver uge. Når der så en gang imellem er en gevinst, deler de den og rejser for pengene. Og nu stod den lille klub altså til en stor gevinst på præcis 1.006.963 kroner.

”Så måtte jeg jo følge med i kampen, og der var lige temmelig meget overtid, synes jeg, 12 minutter. Der tænkte jeg, at jeg da i det mindste havde 12 rigtige. Men det var befriende at vinde et stort beløb,” siger manden fra Odense.

Da pulsen havde lagt sig lidt, gav manden sig til at vente på en mail fra Danske Spil, og hans venner ventede også. Dagen efter kom den lykkebringende bekræftelse på mail.

”Op ad morgenen sendte jeg mailen til begge de venner, som jeg spiller med. Den ene plejer at sove længe, men det gjorde han ikke den dag, haha, han havde mobilen ved sin seng,” fortæller den fynske tipper.

Mandens dygtighed og held bragte altså lykke med sig, og vanen tro skal der bruges nogle penge på en rejse – men denne gang med hustruen.

”Min kone og jeg tager en længere cykeltur på 1.100 km, fra syd for Paris, ned til Lyon og til middelhavet over Camarguen og ned til den spanske grænse. Det gør vi allerede her til september. Min kone taler fransk, og vi kommer der ofte,” slutter den glade vinder.

Det er sjette gang i år, at Tips 13 har haft en enlig vinder med en gevinst på over 1 million kroner.

Fakta om vinderkuponen
Kunden havde tippet Danske Spils mest populære system, R 0-7-16, dvs. 7 halvgarderinger på 16 rækker. Han havde tilsat 3 matematiske halvgarderinger, således at systemet kostede 128 kr. De 3 sikre kampe var Newcastle hjemme over Nottingham Forest, Reading hjemme over Cardiff og Stoke hjemme over Blackpool.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum