Danske Spil A/S

Tipper fra Helsingør vinder 1.096.959 kr.

Del

Der var masser af underholdning og fuld valuta til den heldige tipper, der som den eneste dansker ramte 13 rigtige og udløste milliongarantien.

Lørdagens lykkelige vinder fik spænding for alle pengene. Helt usædvanligt var der 6 kampe, der blev spillet forskudt henover lørdag aften, så spændingskurven voksede og voksede indtil et jubelskrig lidt i elleve.

Da kuponens to sene kampe startede havde vores tipper brug for et par overraskelser.  Lazio leverede og vandt 2-0 ude over Roma. Så manglede der kun et kryds mellem Brighton og Westham. Kort før tid var Brighton foran 1-0, men Saïd Benrahma scorede sit første Premier League mål for West Ham med 3 minutter igen og udløste pengeregn over Helsingør.

13’eren blev ramt på 16 rækker matematisk med 4 halvgaringer, og indleveret  hos Føtex i Helsingør Bycenter. Det er 4. gang i år milliongarantien udløses i Tips 13.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum