Danske Spil A/S

Tip 12 borgmestre og vind 25.000 kroner

Del

Danske Spil har lavet en alternativ tipskupon op til kommunalvalget i næste uge.

1, X eller 2.

Det er formentlig ikke noget, du er vant til at tage stilling, når du skal gætte på, hvem der bliver den næste borgmester i en given kommune.

Ikke desto mindre har du nu mulighed for at tippe på, hvem der bliver borgmester i 12 af landets kommuner, efter vi har stemt til kommunalvalget den 16. november.

- Vi kan ikke have alle 98 kommuner på en tipskupon, så vi har valgt Tips 12 ud fra, hvilke kommuner der har været mest fokus på, og hvor der forventes at være mest spænding om resultatet, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

På tipskuponen er de to mest sandsynlige borgmesterkandidater sat over for hinanden, så man kan vælge 1 eller 2. X’et går hjem, hvis ingen af de to kandidater, men en helt tredje løber med borgmesterkæden.

På kuponen skal du blandt andet gætte på, om Eva Kjer Hansen, Villy Søvndal eller en helt tredje bliver borgmester i Kolding, om Ulrik Wilbek lever op til sin favoritværdiged i Viborg, og om Benedicte Kjær kan slå Claus Christoffersen og alle de andre i Helsingør.

Der er 25.000 kroner i 1. præmiepuljen til borgmesterkuponen, som du kan finde her:

https://danskespil.dk/tips/tips13?intcmp=top_menu_tips_brand#/tps/poolid/1006300

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum