TinyMobileRobots letter klubbernes arbejde under genåbningen

Del

I kølvandet på den aktuelle udmelding fra danske myndigheder om den gradvise genåbning af udendørs sport i Danmark har den aarhusianske robotproducent TinyMobileRobots netop frigivet en software-skabelon, som gør det muligt for sportsklubber landet over at opstrege en ny 9-mandsbane på under 20 minutter.

Corona-restriktionerne for udendørs sport tillader nu forsamlinger på 25 personer. Det betyder, at store dele af sportslivet, herunder fodbold, kan starte op igen, hvilket falder naturligt sammen med de fleste klubbers regulære åbningstidspunkt for den nye sæson. Mens forsamlingsloftet tillader 5-, 7- og 8-mandsfodbold, har der dog været behov for at modificere den meste udbredte variant, nemlig 11-mandsfodbold, til 9-mandsfodbold. Dette har været nødvendigt, da det samlede antal af spillere på banen, udskiftere, trænere og dommere ellers ville overstige det tilladte.

Derfor har TinyMobileRobots, som udvikler, producerer og sælger robotter til opstregning af sportsbaner verden over, i løbet af få dage udviklet og frigivet en dedikeret bane-skabelon, som er designet ud fra DBU-regulationerne for netop denne bane-type. Dermed kan de danske kunder, som benytter en opstregningsrobot fra TinyMobileRobots, allerede tre dage efter udmeldingen fra de danske myndigheder vælge den pågældende skabelon på deres tablet og bede robotten opstrege banen på den ønskede lokation. Opstregningen sker ultra præcist ved hjælp af GPS-signaler, og brugeren har fuld kontrol over opstregningen via selskabets app, hvori man kan gemme klubbens baner.

Kunderne tæller både sportsklubber, kommuner og entreprenører i Danmark. Alle kunder er i forvejen vant til at arbejde med bane-skabeloner i app’en, som styrer robotten og opstregningen. Denne nye skabelon er derfor en naturlig udvikling af de eksisterende muligheder og giver brugerne direkte adgang til den nye bane-type, som højst sandsynligt vil vise sig at være den mest efterspurgte i løbet af de kommende måneder.

TinyMobileRobots, som blev grundlagt i 2015 syd for Aarhus, har egen udvikling og produktion, hvilket giver en stor fleksibilitet i hverdagen og ikke mindst mulighed for hurtig og løbende tilpasning til de aktuelle behov.

-        Denne udviklingsopgave var én af dem, hvor vi med allerstørste tydelighed ser værdien af at have alle vores ressourcer internt i virksomheden. Henover en weekend formår vores udviklings-afdeling at designe, udvikle og teste denne nye bane-type, så vi er klar til at gøre den tilgængelig for vores kunder mandag formiddag, kun tre dage efter udmeldingen fra de danske myndigheder og DBU. Det er her, jeg bliver stolt af vores interne samarbejde og evnen til at reagere hurtigt på det, der sker omkring os, siger Jens Peder Kristensen, CEO i TinyMobileRobots.

TinyMobileRobots udvikler og markedsfører to forskellige robotter til opstregning af sportsbaner. Begge modeller er designet med et stærkt fokus på deres respektive bruger-gruppe. Den første model, TinyLineMarker Pro, benyttes primært af kommuner og entreprenører, som varetager opstregning på en række forskellige sportsanlæg. Denne robot har på få år erobret en stor del af markedet i bl.a. Danmark, England og USA. TinyLineMarker Sport, som blev lanceret i 2020, er derimod tiltænkt sportsklubber og skoler, som har færre baner og færre forskellige sportsgrene at varetage. Sport-modellen bygger på den samme nøjagtige teknologi, men vejer mindre og har kun en halvt så stor malingskapacitet, der dog rækker til en hel sportsbane pr. opfyldning. Pro-modellen opstreger en fuld 11-mands fodboldbane på 20 minutter, mens Sport-modellen bruger 27 minutter. For den nye 9-mands fodboldbane reduceres tiden naturlivis for begge robot-typer.

For yderligere information, kontakt venligst:

Jens Peder Kristensen, CEO, TinyMobileRobots, mobil 22 23 11 16 / jpk@tinymobilerobots.com

Presseservice: Bertel Kirkeby, Presseansvarlig, mobil 60 16 90 56 / bk@tinymobilerobots.com

Om TinyMobileRobots

Det tager op til fem timer for en erfaren opstregningsmand at tegne en fodboldbane op første gang. En robot fra TinyMobileRobots kan gøre det på 20 minutter, og derfor er der en kæmpe tidsmæssig og økonomisk gevinst ved at lade en robot stå for opstregningen. Markedet er stadigvæk gryende, men over alt i verden får boldklubber, parkejere, skoler og universiteter øjnene op for, hvad robotteknologien kan. Og når først banerne er lagret på en tablet, er det blot at trykke på knappen, så klarer robotten hele opstregningen med meget stor nøjagtighed.

Set hen over en sæson, hvor græsset klippes ofte, kan tidsbesparelsen for en kommune eller en stor fodboldklub være betragtelig – tid, der i stedet kan anvendes på at udbedre skader eller forbedre græskvaliteten på banerne. Til dato har TinyMobileRobots’ TinyLineMarker opstreget knapt 200.000 baner rundt om i verden, hvor der på førstemarkeringen er sparet et sted mellem tre og fire timers arbejde. Ud over opstregningsrobotterne udvikler og producerer TinyMobileRobots opstregningsrobotter til landmålere og entreprenører samt robotter til formarkering af vejbaner i lufthavne og på lande- og motorveje. Læs mere på www.tinymobilerobots.com

Nøgleord

Links

Information om TinyMobileRobots

TinyMobileRobots
Sofienlystvej 9
8340 Malling

http://tinymobilerobots.com

TinyMobileRobots udvikler opstregningsrobotter til kommuner, sportsklubber, landmålere og entreprenører samt robotter til formarkering af vejbaner i lufthavne og på lande- og motorveje. Læs mere på www.tinymobilerobots.com

Følg pressemeddelelser fra TinyMobileRobots

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.