YouSee

’Tinka’ er den mest streamede julesang hos YouSee Musik nogensinde

Del
Det er officielt jul og med december følger julesange. Hos YouSee Musik topper ’Tinka’ hitlisten med så mange afspilninger, at den slår gamle klassikere som 'Last Christmas' og 'All I Want For Christmas Is You' af pinden.
Burhan G. Foto: Morten Jerichau.
Burhan G. Foto: Morten Jerichau.

’Tinka’ har taget danskerne med storm. Julekalenderen har seertal så høje som ”X-Factor” og ”Den store bagedyst” og den ikoniske nissehue blev i år revet væk fra hylderne på rekordtid. Populariteten viser sig også på musikfronten, hvor sangen indtager en førsteplads på hitlisten og endda med så mange afspilninger, at den kan bryste sig af at være den mest streamede julesang hos YouSee Musik nogensinde. Det er Burhan G både glad og stolt over.

”Det er jo helt vildt! Er virkelig stolt af, at så mange mennesker har taget sangen til sig på den måde. Jeg har selv en håndfuld julesange, som altid kører på repeat, så det gør mig virkelig varm om hjertet, at nogle måske har det sådan med ’Tinka’. Det er en ære at blive spillet så meget ude i de danske stuer. Tusind tak,” siger Burhan G.

Hos YouSee Musik mener musikchefredaktør Pelle Svindborg, at den nye titel slår fast, at ’Tinka’ er lig med lyden af jul for danskerne.

”Det er ret ekstraordinært, at en dansk julesang indtager titlen som mest afspillede julesang nogensinde over store internationale klassikere som ’Last Christmas’ og ’All I Want For Christmas Is You’. Tinka-sangen er simpelthen blevet lig med julen for danskerne,” siger han og fortsætter:

”Vi ser en rigtig stor appetit på nummeret, hvor kun 12 procent hopper videre, når den kommer på vores More Christmas stationer og playlister. Til sammenligning ligger det tal for hovedparten af musiknumre på 22 procent afhængigt af placering på playlisten. Danskerne elsker ’Tinka’ og det cementerer titlen som den mest streamede julesang nogensinde i dén grad.”

Med en kalender der siger den 1. december, er det med god grund kun julesange, der finder vej ind i top-10 over mest populære sange hos YouSee Musik netop nu. Mens ’Tinka’ ligger nummer 1, placerer andre danske julesange som ’Der’ Noget i December’ og ’Jesus og Josefine’ sig også på listen. Og selvom ’Tinka’ er afspillet mere end de internationale hit, er ’Last Christmas’ og ’All I Want For Christmas Is You’ også stadig populære blandt danskerne.

Mest populære sange hos YouSee Musik lige nu:

  1. ’Tinka’ – Burhan G og Frida Brygmann
  2. ’Der’ Noget i December’ – Rasmus Seebach
  3. ’Lille Store Verden’ – Rasmus Seebach
  4. ’Kongespil – Tinka og Kongespillet’ af Hjalmer
  5. ’Last Christmas’ – Wham!
  6. ’Mistletoe’ – Justin Bieber
  7. ’Jesus og Josefine’ – Julie og Martin Brygmann
  8. ’Santa Tell Me’ – Ariana Grande
  9. ‘All I Want For Christmas Is You’ – Mariah Carey
  10. ‘Jingle Bell Rock’ – Bobby Helms

Kontakter

Billeder

Burhan G. Foto: Morten Jerichau.
Burhan G. Foto: Morten Jerichau.
Download

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

YouSee klar med ny dokumentarserie om Superligaens tilblivelse20.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den 3. april har YouSee premiere på deres første originale dokumentarserie ”Da Danmark blev Superliga”. Gennem nogle af tidens største fodboldlegender som blandt andre Niels Christian Holmstrøm, Lynge Jakobsen, Per Frimann og Flemming Østergaard, giver serien et unikt indblik i udviklingen af professionel fodbold i Danmark, herunder etableringen af Superligaen, som blev startskuddet til den fodboldverden vi kender i dag med stærke fankulturer, udsolgte stadions og spillerhandler i millionklassen.

YouSee og Vios redder titusindvis af aarhusianere fra sort skærm 1. december25.10.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

YouSee sørger sammen med Vios for, at titusindvis af aarhusianere undgår sort skærm fra 1. december, efter Stofa i går mandag meddelte, at de vil opsige 40.000 kunder, der er medlem af den aarhusianske forening AFAA. AFAAs egen udbyder Vios har nemlig valgt YouSee som ny tv- og streamingpartner til at levere tv- og streamingtilbud til op mod 90.000 aarhusianske husstande. Fra 1. december vil YouSee og Vios levere grundpakken til alle medlemshusstande, der i dag modtager tv via tv-stikket, helt automatisk og gratis i december, mens de beslutter sig for, om de vil fortsætte med grundpakken eller vælge YouSees nye underholdningsprodukt YouSee Play som ren digital løsning.

YouSee og Sunday vender stærkt tilbage med tre splinternye specials27.9.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det er nogle af årets helt store begivenheder, der er omdrejningspunktet i YouSee’s tre nye specials af den prisbelønnede serie ’Sunday’. Op til at kalenderen siger halloween, VM og nytår kan seerne nemlig glæde sig til et gensyn med blandt andet Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj og Birthe Neumann, ligesom hver special byder på helt særlige biroller i skikkelse af blandt andre Kasper Hjulmand, Brian Lykke og Bodil Jørgensen. Jesper Rofelt har instrueret.

Ny Halloween-familieserie og børnebog vækker danske sagnvæsner til live14.9.2022 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Når Halloween-fortællingen ’Felix og Åmanden’ udkommer som roman på Gyldendal den 29. september og som serie hos YouSee den 3. oktober, er det som en del af et samlet underholdningsunivers. Et univers, der på én gang ønsker at underholde og lære de danske børnefamilier noget om en del af den danske kulturarv, der er gået i glemmebogen. Det er forfatteren Kenneth Bøgh Andersen, der står bag historien om Felix og Åmanden, og universet er skabt i et samarbejde mellem YouSee, Gyldendal og Nationalmuseet. Serien er optaget på Nationalmuseet og skriver bl.a. Noah Storm Otto, Esben Dalgaard og Mathilde Norholt på rollelisten, mens Christian Grønvall har instrueret.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum